Kendte17. november 2019

Mascha Vang glæder sig: Første jul med kæresten

Bloggeren Mascha Vang skal for første gang fejre højtiden med sin Troels – og Kolding-parret har allerede rollefordelingen klar.
Brysterne er blevet fikset og tænderne rettet forud for den store dag. 
Brysterne er blevet fikset og tænderne rettet forud for den store dag.
 (Foto: Mikael Rieck)

For Mascha Vang er julen i år noget helt særligt.

Hun skal nemlig for første gang fejre jul med kæresten Troels Krohn Dehli og deres tilsammen tre børn i deres hus i Kolding.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha_vang_foto_mch_tony_broechner.jpg
 (Foto: MCH/Tony Brøchner)

To blev til fem, da Mascha Vang og datteren Hollie Nolia flyttede til Kolding. Her er hun sammen med Troels og hans børn Emilie og Julius. (Foto: MCH/Tony Brøchner)

Det fortalte den 40-årige blogger, da vi mødte hende til et julearrangement hos floristen Lars Jon.

– Det bliver så dejligt! Jeg står for pynten, og Troels står for maden, lød det fra skønheden, som inden længe drager af sted på ferie til New York med sin bedre halvdel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha_vang_mr.2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

43-årige Szhirley vil også meget gerne ud at rejse i julen. – Vi trænger bare til noget sol og varme, sagde sangfuglen, som fik sig en venindesnak med Mascha Vang. (Foto: Mikael Rieck)

Integreret koldingenser

Mascha har i det hele taget fundet sig rigtig godt til rette i den jyske by, som hun flyttede til sammen med datteren Hollie Nolia sidste år.

For nylig kom det frem, at hun har investeret penge i en lokal virksomhed ved navn Restart Juice. Virksomheden specialiserer sig i såkaldt koldpresset slowjuice med "naturlige og rene råvarer uden nogen form for pasteurisering".

Der er ingen tvivl om, at flytningen til Kolding har betydet store ændringer for både Mascha og hendes datter, men det har ifølge den tidligere realitystjerne kun været til det gode.

- Vi bor et virkelig skønt sted, hvor naboer og folk i kvarteret er enormt sociale. Vi mødes til nytår og skyder krudt af sammen, holder fastelavn, vi nåede desværre ikke gin-aftenen, men der er fællesspisning hver uge, hvis man har lyst til det, har Mascha tidligere skrevet om den nye tilværelse på sin blog.

Sponsoreret indhold