Kendte22. november 2022

Mascha Vang åbner op om svær tid som enlig mor: Græd dagen lang

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia havde hver deres at kæmpe for for ti år siden, da influenceren brød med Nicolas Kiesa
Mascha Vang og Troels Krohn Dehli
I dag er Mascha Vang gift med manden Troels Krohn Dehli, men for ti år siden sad hun som enlig mor og græd.
 Foto: Dan Mariegaard

Den populære influencer Mascha Vang deler dagligt ud af sin hverdag i dag med familien på Instagram, men nu har hun valgt at åbne op om den svære tid, hun gik igennem for ti år siden, da hun gik fra sin eksmand.

Dengang havde Mascha Vang og racerkøreren Nicolas Kiesa netop fået lille Hollie Nolia, men da datteren var tre måneder gammel, gik parret fra hinanden, det fortæller Mascha Vang til Hendes Verden.

- På et tidspunkt var jeg indlagt på hospitalet af udmattelse, fordi Hollie havde kolik. Jeg sad bare der enlig mor i sofaen og græd dagen lang. Når man græder lige så meget som sit barn, er man klar til indlæggelse, siger hun.

Det var en svær periode, hvor Mascha ikke følte, hun havde kontrollen, og derfor måtte hun ty til træning for at finde fodfæstet igen og ikke længere være offer i sit eget liv, forklarer hun.

Mascha og hendes nu tiårige datter Hollie Nolia bor nu i Kolding sammen med Maschas mand Troels Krohn Dehli og hans to børn.

Mascha og Troels stod frem som kærester i 2018, efter hun blev introduceret for jagerpiloten af en af hendes trofaste læser på hendes blog, og i sommer fik hun så sit drømmebryllup.

Sponsoreret indhold