Kendte5. juni 2019

Mascha i kæmpe chok: "Vandet var rødt af blod"

Mascha Vang har overværet de meget omdiskuterede grindefangster på Færøerne, hvilket hun ikke glemmer lige foreløbigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_4.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

"Det her må være en af de mest rå, og uventede oplevelser, jeg har haft".

Sådan indleder Mascha Vang sit seneste blogindlæg, som handler om hendes tur til Færøerne i forbindelse med nogle optagelser til "Beauty Bosserne".

Her fik den 39-årige influencer mulighed for at overvære den meget omdiskuteret fangst af grindehvaler.

Ifølge Mascha så var grindefangsten ikke en del af den oprindelige plan for turen.

"Vi fik pakket kameraet ned og drønede afsted mod havnen, som vi ikke anede hvor lå. Det tog lidt tid at komme i bilen og finde det, men da vi endelig kunne ane hvor det var, hoppede jeg ud ad bilen og løb derhen. Det er jo med at få alle oplevelser med, når jeg er ude at rejse," skriver Mascha.

Da Mascha var nået ned til stranden, der ventede der hende et syn, hun aldrig vil glemme.

"Det var en underlig følelse og reaktion, da jeg kiggede ned på stranden. Vandet var rødt af blod, der var massevis af grindehvaler der lå med halsen skåret over, og nogle sprællede endnu. Min krop anede ikke hvordan den skulle reagere, jeg kunne mærke min stemme rystede og var lige ved at knække over, og jeg sagde højt til mig selv flere gange “jeg ved slet ikke hvordan jeg skal reagere på det her, hvordan reagerer jeg på det her?!?”, skriver Mascha.

Mascha fortæller ligeledes, at hun ikke ville have været den vilde oplevelse foruden, når hun nu havde muligheden for at se fangsten.

"Jeg har ikke nogen holdning til det jeg overværede, og har ikke tidligere taget stilling til, hvad jeg synes om fangst af grindehvaler. Men nu var jeg der, og så tog jeg den oplevelse med," skriver Mascha.

null

Sponsoreret indhold