Kendte6. april 2019

Ærlig Mascha Vang åbner op om stor frygt

Der er noget, Mascha Vang går og frygter for hver evigt eneste dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_dm_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mascha Vang er i fuld gang med at efterleve dét, hun satte sig for i midten af marts: At komme af med de ekstra kærestekilo, hun har taget på.

Nu har den smukke blogger fundet sig en personlig træner, som er tidligere verdensmester i boksning, og hun giver den for alvor gas i fitnesscenteret. Det fortæller hun på sin blog.

Og der er en helt særlig årsag til, at Mascha Vang pludselig har fået så travlt med at komme i form. Hun frygter nemlig, at hun bliver ramt af sygdom.

"Måske er det, fordi jeg bliver ældre at de i min familie og vennekreds boomer med folk, der er ramt af kræft og livsstilssygdomme, eller også er det bare drøn uheldigt. Det er i hvert fald en stor øjenåbner for mig, og hver dag går med frygten for, at jeg er den næste", skriver hun på sin blog.

Og som sagt; så gjort. Nu har Mascha altså fundet sig rigtig fint til rette i sit nye fitnesscenter.

Fylder snart 40

Mascha rammer snart en milepæl i sit liv. Hun fylder nemlig snart 40 år, og dét har også sat tankerne igang - og ikke kun, fordi Mascha gerne vil se godt ud på sin fødselsdag.

"Om bare nogle måneder fylder jeg 40 år, og det minder mig om, at jeg skal passe på mig selv rent fysisk, men også psykisk. Ja, gu fanden vil da jeg da godt se godt ud, og da især på min 40-års fødselsdag, men også rent mentalt betyder det ret meget for mig at være i form for at få min hverdag til at løbe rundt og holde mit sind lyst.

Mascha kommer nok ikke til at leve af hvid fisk og grøntsager, men hun er opsat på at passe bedre på sin krop.

"Jeg gider ikke længere være streng ved min krop, spise ting, der er kedelige eller føle, at jeg går glip af noget - men alt med måde. Det kræver noget træning at kunne det, i modsætning til, da jeg var 25 år, skriver hun.

Mascha er altså startet med intensiv træning, og lige pt. er fokus på at få styr på træningen, og så må madlavningen komme efterfølgende. Mascha hader nemlig, efter eget usagn, at kokkererer.

Du kan læse resten af Maschas blogindlæg her.

Sponsoreret indhold