Politiet dukkede op på Mascha Vangs private adresse

Mascha Vang er spændt på at se resultatet af optagelserne. – Jeg sagde ja til det her for at give et indblik i det,  jeg laver. Jeg har sagt fra starten, at hvis det er, fordi de ville lave opstillet drama, så var det ikke noget for mig.

Mascha Vang er spændt på at se resultatet af optagelserne. – Jeg sagde ja til det her for at give et indblik i det, jeg laver. Jeg har sagt fra starten, at hvis det er, fordi de ville lave opstillet drama, så var det ikke noget for mig.

(Foto: Mikael Rieck)

Mascha Vang er en storshopper. 

Og den populære blogger var forleden i København, hvor hendes bil blev fyldt med nyindkøbt tøj , inden hun vendte hjem til Kolding, hvor hun bor permanent med sin kæreste og børn.

Men da hun endelig kom hjem til Kolding, så dukkede politiet op på hendes private adresse midt om natten. 

Det skriver Mascha Vang på sin blog.

"Og så var det, at vi vågnede ved 01 tiden, fordi der ringede og bankede voldsomt på døren. Man når altså at tænke mange ting om, hvad der kan være sket. Hvor er børnene, er det en terrorist, en fuld teenager eller… Nej nej nej… 'Det er politiet'. Altså det var det. ÅHHH GUD!! Jeg havde naturligvis skubbet Troels af sted forrest, imens jeg stod nysgerrigt på trappen, så jeg kunne få det hele med, men også løbe op i sikkerhed igen," skriver hun på sin populære blog.

Det viste sig, at hun havde glemt at låse sin bil, og så havde Mascha glemt at fjerne sine ejendele, så de lå frit tilgængeligt for forbipasserende.

"Det var der så ikke, altså udover at den stod der midt ude på gaden, ulåst, med alle mine personlige ejendele i og dørene PIV åbne. Ellers er det jo også svært at tømme en bil, ik. Men altså, jeg var jo bare så begejstret, da jeg havde taget tingene ind, at jeg havde glemt alt om bilen, som jeg bare lige havde slukket og straks var begyndt at tømme. Ups!," skriver Mascha Vang.

Mascha flyttede sammen med kæresten, Troels Krohn Dehli, til Kolding i 2018.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close