Kendte 7. juni 2021

Marie Bach Hansen viser sit sande jeg: Smider masken

Den 35-årige “Hvide Sande”-skuespiller har det bedst med at være åben og ærlig over for andre mennesker
(Foto: Hanne Juul)

Vandreture langs den vestjyske kyst var et af personalegoderne, da Marie Bach Hansen sidste sommer var fire måneder i Hvide Sande for at optage TV 2-serien af samme navn.

– Det er et dejligt sted. Det var en typisk dansk sommer ved Vesterhavet, så der var meget blæst. Men naturen var så smuk, siger Marie Bach Hansen til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2: Henrik Ohsten)

I "Hvide Sande” spiller Marie over for Carsten Bjørnlund, 47. De udgiver sig for at være et ægtepar, der flytter til den vestjyske ferieby, men i virkeligheden er de undercover-betjente, der skal opklare et mord. (Foto: TV 2: Henrik Ohsten)

I “Hvide Sande” spiller hun undercover-betjenten Helene, som er ekspert i at holde masken, når hun træder ind i en karakter for at fælde en forbryder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR)

Det folkelige gennembrud kom, da Marie spillede Signe i “Arvingerne” – også her havde hun et tæt samarbejde med Carsten Bjørnlund. (Foto: DR)

– Det med de forskellige masker og facader tiltalte mig meget ved rollen, siger den sympatiske skuespiller, som selv synes, at hun er god til at smide masken og vise sit sande ansigt, både når hun er på job, og når hun holder fri.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Marie Bach Hansens første rolle var som Mathilde i “To ryk og en aflevering” fra 2003. Her er hun til filmfestival i Berlin med Cyron Melville, Jacob Oliver Krarup og Esben Smed. (Foto: Ritzau Scanpix)

– Jeg kan ikke have en facade på, når jeg spiller en rolle. Det er nødt til at være en ærlig relation. Så jeg synes, at jeg er meget åben og ærlig. Men jeg kender godt det med, at man kan have det forskelligt sammen med forskellige venner og i forskellige sammenhænge, erkender Marie Bach.

Passer på hinanden

Hendes rolle Helene er vant til at klare sig selv og har hverken mand eller barn, derfor har hun lidt svært ved at tilpasse sig lokalsamfundet i Hvide Sande og den rolle, hun som undercover-betjent skal spille som en gift kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Dommerne kaldte både Marie Bach for sexet og pikant, da hun i 2019 deltog i “Vild med dans”. Desværre måtte Marie og Martin Parnov Reichhardt, 36, forlade programmet allerede som det andet par. (Foto: Hanne Juul)

Selv danner Marie Bach Hansen par med trommeslageren Stefan Pasborg, som hun bor sammen med i København. Hun er dog født og opvokset i landsbyen Borum, som ligger lidt uden for Aarhus. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Frihed og kærlighed
I 2017 stod Marie Bach Hansen og trommeslageren Stefan Pasborg, 46, frem som kærester. De har ingen børn sammen, men han er far til Louis, som han har med skuespilleren Helle Fagralid. Parret bor sammen i København, hvor de også har en hund.
Selv om Marie Bach betegner sig selv som en fri fugl, så elsker hun at være i et parforhold.
- Det er så meget en drømmescenarie for mig. En Bonnie & Clyde-følelse af, at kunne erobre verden sammen, men samtidig have gang i hvert sit projekt og give hinanden plads til det. Stefan og jeg er gode sammen, fordi vi komplementerer hinanden godt i forhold til at give hinanden frihed og plads, samtidig med at vi har et enormt stærkt bånd og en stor kærlighed imellem os, siger hun til Femina. (Foto: Mikael Rieck)

– Hele min barndom var i et lokalmiljø, hvor alle kendte alle. Jeg har kun gode oplevelser med det, og den nærhed og tæthed, der er. Man passer på hinanden, mindes skuespilleren.

– I virkelighedens verden tog folk fra Hvide Sande rigtig godt imod os og syntes, det var spændende, at vi var der, siger skuespilleren, der også afslører, at hun gerne vil tilbage til den vestjyske by en dag.

“Hvide Sande” vises mandag klokken 20.00 på TV 2.

Sponsoreret indhold