Kendte24. september 2021

Maner han rygterne til jorden? Justin Bieber i sød hyldest til hustruen

Det unge stjernepar er endnu en gang centrum i en lang række rygter, om de venter sig deres første barn sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge var den 27-årige verdensstjerne Justin Bieber og hustruen pænt klædt på til Met Gala – nu smider den 24-årige model Hailey Bieber i stedet tøjet.

Og husbonden nyder tydeligvis synet.

For på sin Instagram kunne han sent onsdag dele et lettere afklædt billede af sin hustru med sine knap 200 millioner følgere på det sociale medie.

- Sød og sexet, står der kort på billedet, der viser fru Bieber sidde overskrævs på træbænk iført en lille, grøn bikini og en croppet trøjet, mens smilet er stort.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/hailey_bieber_0.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat / Instagram

Det afklædte billede kommer i kølvandet på parrets deltagelse ved Met Gala, hvor de begge var iført sort, matchende tøj. For udover at stå skarpt på den røde løber, så begyndte rygterne hurtigt at svirre efter deres opstilling til foto, da Bieber vælger at lægge en hånd på Haileys mave.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega786823_013.jpg
 Foto: MEGA

Det var denne 'hånd-gestus', der med det samme fik fans til at spekulere i, om Hailey Bieber er gravid. Foto: MEGA

Det fik med det samme fans over hele verden til at spekulere i, om parret skulle vente sig en lille en. Noget de to også blev rygtet til tilbage i juli måned.

Dengang var hun hurtigt ude for at mane rygterne til jorden – men denne gang er der endnu ikke sagt meget om den sag fra hverken Justin eller Haileys mund.

Hvis det er tilfældet, Hailey Bieber venter sig parrets første barn, så kunne Biebers nylige billede af hustruen tyde på, at det altså endnu ikke er langt henne, hun er.

Sponsoreret indhold