Kendte1. marts 2021

Mand anholdt hos Kim Kardashian: Påstod, de var gift

Endnu en gang har en ubuden gæst forsøgt at komme helt tæt på den 40-årige superstjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kk_3.jpg
 Foto: MEGA

Der er meget, der skal ordnes i Kim Kardashians liv netop nu. Efter bruddet med sin ægtemand gennem syv år – Kanye West – er det juridiske detaljer stadig ved at falde på plads.

Så det giver sig selv, at dette ikke just et belejligt tidspunkt for hende med uanmeldt besøg.

Men ikke desto mindre er en 24-årig mand blevet anholdt ved hendes Hidden Hills-kæmpepalæ i Los Angeles, efter han har forsøgt at bryde ind til den nyskilte Kardashian.

Det skriver TMZ.

Manden, der siden er blevet løsladt igen, forsøgte ihærdigt at komme ind på området, før han blev standset af en vagt.

Ville se sin kone

En kilde fortæller mediet, at den 24-årige fortalte til myndighederne, at han blot gerne ville se Kim Kardashian, og at hun var hans kone.

Indtil for nylig har hele verden kendt Kim Kardashian, 40, som den ene halvdel af vardens største powercouple. Kardashian anøgte om skilsmisse sidste måned efter næsten et års rygter om knas i kærligheden.

https://imgix.seoghoer.dk/mega734563_006.jpg
 Foto: MEGA

Eks'en Kanye Wests formue er kun lige omkirng en halv milliard større end sin tidligere kones. Hun tjener kassen på make up brandet KKW, samt sit "Skims"-undertøj blandt andet.
(Foto: Mega)

Sammen har de fire børn, hvoraf den mindste Psalm er bare 21 måneder. Realitystjernen har søgt om delt juridisk, men for hendes vedkommende fysisk, forældremyndighed over dem.

43-årige Kanye West og Kim Kardashian købte huset i det topsikrede boligområde i 2014 for 20 millioner dollars, men har angiveligt brugt yderligere 20 millioner dollars – eller 123 millioner kroner – på at shine det gevaldigt op, før hele familien rykkede ind i 2018.

Rygterne vil dog vide, at Kim Kardashian muligvis ikke vil fælde tårer over at skulle flytte fra det vanvittige hus.

https://imgix.seoghoer.dk/20210108-130357-5-1920x1439we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det bliver ikke nemt at fordele ejendommen i L.A. Her ejer Kardashian nemlig den enorme grund, mens West ejer palæet. Foto: Ritzau Scanpix

Ifølge en insider, som talte med Page Six tidligere i år, ejer Kardashian selve grunden, mens det er rapperen, der ejer huset.

Daily Mail skriver, at det indtil videre er meningen, at børnene skal blive i Los Angeles - tæt på deres venner og resten af Kardashian-familien - selvom deres far springer lidt frem og tilbage mellem millionbyen og sin farm i Wyoming.

null

Sponsoreret indhold