Mai Manniche i nyt angreb på kendisser: - I er uintelligente og besatte af mig

(Foto: Thomas Laursen)

Og Mai Manniche har altså tilsyneladende ikke tænkt sig at skrue ned for de hårde ord lige foreløbigt. 

I hendes seneste blogindlæg får særligt tre kendisser med grovfilen. Og der bliver ikke lagt fingre imellem. 

Under overskriften "Om at stå fast, få ret - og lidt ekstra sjov", indleder den 36-årige Mai med en gennemgang af de seneste ugers debat, som hende og moderen Vibeke Manniche har faciliteret på de sociale medier. Et forløb, som Mai beskriver som "et stormvejr". 

"Baseret på min mors lægefaglige viden og mange års erfaring med håndtering af virus i daginstitutioner, råbte vi sammen op. Hun havde sin faglige viden – og jeg havde mit store netværk," skriver Mai Manniche og refererer deres kontroversielle holdninger til håndteringen af coronavirus, samt nedlukningen af samfundet. 

Men det er bestemt ikke kun coronaudbruddet, Mai gør status over på sin blog. 

Danser, skuespiller og musicalstjerne Silas Holst er den første, der står i Mais sorte bog. Herefter er det komiker og radiovært Huxi Bach, og til slut Mais seneste modstander i spalterne:  Bloggeren Fie Laursen. 

"Alle er de over en kam gået all-in med god gammeldags mobning – og manglende intelligens," lyder det i blogindlægget. 

Manniche mener først og fremmest at kunne bevise, at Silas Holst er besat af hende, samt at han kontakter hende i "tide og utide", hvorefter hun gør det klart overfor læserne, at hun slet ikke er klar over, hvem Huxi Bach egentlig er. 

Sidstnævnte lagde sig ud med Manniche-familien, da han i en video på facebook for lidt over tre uger siden gav dem øgenavnet "Kuk Kuk Klan", hvorefter smykkedesigneren overfor Se og Hør kaldte komikeren for et "ubehageligt og ondskabsfuldt menneske". 

Nu sender hun imidlertid flere svinere afsted mod Huxi: 

"Jeg har så ikke set ham i mange år, og troede egentlig han – heldigvis – havde forladt faget. Det fandt jeg så ud af, at han ikke har. Ja faktisk følte han sig kaldet til at lave en ren propaganda video, hvor jeg og min mor svines til fra ende til anden (...)Tænk at man kan være så ækel og uintelligent," skriver hun. 

Mai Manniche slutter af med at beskrive den tredje og sidste kendis, som hun mener skulle have hetzet og mobbet hende på det seneste:

"Til sidst så lige Fie Laursen. Hun har gjort det før, og gør det formentlig igen – laver drama ud af ingenting. Det gjorde hun så også med mig i denne omgang – og igen uden overhovedet at sætte sig ind i hvad jeg havde sagt. Det ændrer sig næppe."

Fie Laursen meldte sig på den skarpt optrukne coronabane så sent som for 14 dage siden, da hun på sin Instagram valgte at sige Manniche imod: 

- Jeg er ked af at se en kvinde, jeg før har haft stor respekt for - og faktisk arbejdet med og følt var en veninde - pludselig udtaler sig og bruger sin stemme som offentligt ansigt til at sprede budskabet om det modsatte af, hvad myndighederne beder os om, skrev hun. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close