Kendte9. februar 2023

Mai Manniche efter brud: – Der er en mening med alt

Smykkedesigneren reflekterer over bruddet fra Nicolai Peitersen, som lærte hende meget om livet og sig selv
Mai Manniche har været i vælten, efter det kom frem, at hun var "den anden kvinde" i grevinde Alexandra og Nicolai Peitersens forhold. nbsp;
Mai Manniche har været i vælten, efter det kom frem, at hun var "den anden kvinde" i grevinde Alexandra og Nicolai Peitersens forhold.
 Foto: Hanne Juul

Den seneste tid har ikke været nem for 38-årige Mai Manniche.

Sidste måned antydede hun, at hun igennem længere tid var blevet svindlet af en mand, og tidligere på ugen kunne SE og HØR så afsløre, at manden var Nicolai Peitersen, der sideløbende med hende havde dannet par med grevinde Alexandra.

Og selv om det ikke har været sjovt for smykkedesigneren at få sit kuldsejlede kærlighedsliv udbasuneret i diverse overskrifter, så formår Manniche alligevel at se lyst på sagerne.

I sit seneste Instagram-opslag reflekterer hun således over, hvad hele oplevelsen med Nicolai Peitersen har lært hende.

– Jeg tror på, at der er en mening med alt. Også selv om det virker fucked up – mildest talt, indleder hun i et længere opslag.

Skulle hjælpe hende gennem ulykke

Herefter henviser hun til den alvorlige ulykke, som hun var ud for i efteråret 2021, hvor Peitersen ifølge smykkedesigneren dagligt tog sig af hende.

– Min ulykke var der en mening med – den lærte mig en del om livet og var en brat opvågning til, at livet er skrøbeligt og ikke skal tages for givet. Den lærte mig også om kærlighed, filosoferer hun videre og tilføjer:

– Jeg fik en mand ind i mit liv, og han var en vigtig del af hele min heling – for det vil jeg altid være ham taknemmelig. Men måske det netop også var det, der gjorde, at jeg stolede blindt på ham – gang på gang lod mig manipulere?! Jeg endte med at tage brillerne på og gik fra ham, skriver han om manden, der viste sig at være Nicolai Peitersen.

Hun afslører, at hun samme dag, som hendes historie om trekantsdramaet kom frem i medierne, også fik udbetalt erstatningen for sin ulykke:

– Tilfældigt, det hele sker samme dag? Næppe – og jeg ser det som en (lettere dramatisk) afslutning på det, han skulle i mit liv. Hjælpe mig igennem min ulykke – OG vise mig, at jeg var klar til en kæreste, fremtid og børn. Mit valg blev bare ikke ham, afslutter hun.

I går afslørede Mai Manniche desuden, at hun allerede er på jagt efter en ny mand. Således fortalte hun på Instagram, at hun er blevet bestormet af likes på Tinder.

Sponsoreret indhold