Kendte8. februar 2023

Mai Manniche efter trekantsdrama: Bestormet på Tinder

Efter afsløringen om, at Mai Manniche og grevinde Alexandra er blevet ført bag lyset af Nicolai Peitersen, giver smykkedesigneren nu status på sit kærlighedsliv
Mai Manniche fortæller, at hun endnu ikke har opgivet jagten på kærligheden, til trods for at eks'en Nicolai Peitersen har levet et dobbeltliv med flere kvinder i sit liv.
Mai Manniche fortæller, at hun endnu ikke har opgivet jagten på kærligheden, til trods for at eks'en Nicolai Peitersen har levet et dobbeltliv med flere kvinder i sit liv.
 Foto: Hanne Juul

Der er lagt op til årets trekantsdrama, for SE og HØR kan i denne uges blad afsløre, at Nicolai Peitersens "anden kvinde" er ingen ringere end Mai Manniche.

Til SE og HØR fortæller hun blandt andet, at de to havde dannet par i 1,5 år, hvor han utallige gange forsikrede hende om, at forholdet til Alex snart var officielt forbi.

– Han lovede mig gentagne gange, at forholdet med Alexandra selvfølgelig var afsluttet – og det var et spørgsmål om tid, før det ville blive meldt ud offentligt – men at det var kompliceret på grund af deres fælles forretning, lyder det fra den 39-årige smykkedesigner.

Og på sin Instagram-profil fortæller hun nu sine over 97.000 følgere, hvordan det går med kærlighedslivet, der har været noget stormombrust for at sige det mildt.

– Kærlighed. Den sidste måned har været meget voldsom. Et er, at jeg gik fra en mand, jeg var i forhold med i 1,5 år – noget andet er at finde ud af, hvordan han i den grad har løjet og levet et dobbeltspil. Hvordan jeg og en anden kvinde (og måske flere?!) i den grad har været udsat for gaslighting, indleder hun.

Mai Manniche sætter ikke navn på "den anden kvinde" og antyder altså også, at Nicolai Peitersen muligvis har haft op til flere kvinder i sit liv.

Mai Manniche afslører, at hun er utroligt populær på Tinder. 
Mai Manniche afslører, at hun er utroligt populær på Tinder.
 Foto: Dan Mariegaard

Hun tilføjer, at trods bumpene på vejen til kærlighed, så leder hun stadig efter manden i sit liv:

– Jeg mister heller ikke troen på, at der selvfølgelig er mange dejlige mænd derude. Tinder blev dog en super kort fornøjelse – med mere end 10.000 likes på et par dage, må jeg helt ærligt sige, at jeg slet, slet ikke orker den slags, afslører hun om sit kortvarige Tinder-eventyr.

Hun afslutter sit opslag med at fortælle, hvorfor hun har valgt at fortælle sin side af sagen i ugens udgave af SE og HØR, der udkommer i dag:

– Jeg er ikke selv gået til pressen – jeg havde intet valg, eftersom historien var blevet lækket. Jeg kunne fortælle min historie – eller lade dem skrive rygter etc. Jeg fortalte selvfølgelig min historie og har ikke yderligere, skriver hun afslutningsvist.

Sponsoreret indhold