Mai-Britt Vingsøe skal giftes igen

Mai-Britt Vingsøe, 49, nød forleden en aften i cirkus i selskab med sin forlovede, Ole Haugård, 35, og sine tre børn Filuca, 16, Tillie, 10, og Noah, 16.

Mai-Britt Vingsøe, 49, nød forleden en aften i cirkus i selskab med sin forlovede, Ole Haugård, 35, og sine tre børn Filuca, 16, Tillie, 10, og Noah, 16.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Til august bimler kirkeklokkerne for radioværten Mai-Britt Vingsøe og kæresten Ole Haugård, 35. Her siger parret nemlig ja til hinanden i Stenløse Kirke.

Det afslørede de til Cirkus Arenas premiere i Bellahøj i København forleden.

– Vi skal i gang med at bygge hus, og vi skal giftes, lød det fra Mai-Britt, da SE og HØR spurgte, om der var noget nyt i radioværtens liv.

– Bliver det et stort bryllup?

– Nej, det gør det ikke – 50-60 mennesker, fortalte NOVA FM-værten.

Parret har været sammen i tre år, boet sammen i to et halvt – og kunne ved årsskiftet kalde sig forlovede.

– Han røg på knæ nytårsaften. Han mente, jeg var sen til at svare, for han spurgte i 18, og jeg svarede først i 19, lød det fra Mai-Britt.

Masser af motorsport

Vingsøes kommende mand arbejder med motorsport, nærmere bestemt gokart. Og netop motorsport har radioværten en del kendskab til. Sønnen Noah er nemlig gået sin kendte racerfar Jason Watt i bedene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Radioværten var fra 2000 til 2003 gift med 49-årige Jason Watt, som hun fik tvillingerne Filuca og Noah med.

Radioværten var fra 2000 til 2003 gift med 49-årige Jason Watt, som hun fik tvillingerne Filuca og Noah med. (Foto: Martin Høien)

– Jeg har været sponsor for Noah for en del år tilbage, så jeg har kendt ham, siden han var ni år gammel. Og så flyttede jeg til Sjælland for nogle år siden, fortalte Ole, som kaldte det tilfældigt, at han fandt sammen med Noahs mor.

– Det var moderen, der scorede ham! indskød Mai-Britt.

Mens Ole ikke har nogen børn, har ”GO’NOVA”-værten tvillingerne Noah og Filuca, 16, fra ægteskabet med Jason Watt og datteren Tillie, ti, fra ægteskabet med Brian Andersen.

Og der er ikke planer om flere.

– Jeg bliver 50, mand! grinede Vingsøe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close