Kendte30. november 2021

Mads Mikkelsen flexer kæmpe muskler under træning til ny "Indiana Jones"-film

Danmarks største filmstjerne, Mads Mikkelsen, er i fuld sving med optagelserne til ”Indiana Jones 5” – og han er tilsyneladende i fremragende form til rollen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endnu er det hemmeligt, præcist hvilken rolle den 56-årige Mads Mikkelsen spiller i den kommende ”Indiana Jones”-film, som ventes at få premiere i 2023.

Men det er tilsyneladende en med store muller.

I hvert fald afslører et nyt billede af den danske Hollywoodstjerne, at han holder træningen ved lige, mens indspilningerne finder sted.

Det er det sociale medie Letterboxd, der deler billedet, hvor den danske stjerne ser helt lille ud ved siden af den hollandske bodybuilder Oliver Ritchers, der også medvirker i actionbraget.

Filmen bliver den sidste i ”Indiana Jones”-franchiset, som har Harrison Ford i hovedrollen, og allerede nu har optagelserne været ramt af flere udfordringer. For eksempel kom den 79-årige megastjerne til skade, og det forsinkede produktionen, så filmens premiere blev rykket et helt år frem fra 2022.

Alt hvad jeg har drømt om

Mads Mikkelsen, der allerede har bred erfaring med ikoniske filmserier – blandt andet med medvirken i Marvel-, James Bond-, Star Wars-, og seneste Harry Potter-universet – fortalte tidligere i år, at det er en ære at spille med i de eventyrlige ”Indiana Jones”-film.

https://imgix.seoghoer.dk/mega269749_023.jpg
 Foto: MEGA

Mads Mikkelsen fortsætter sin kæmpesucces i internationale storfilm som "Fantastic Beasts 3" og senest har han kastet sig over indspilningerne til den femte "Indiana Jones"-film.
(Foto: MEGA)

- Jeg er meget, meget begejstret. Jeg genså forleden ”Raiders of the Lost Ark”, og den er så vellavet og charmerende, og det er virkelig god historiefortælling. Så ja, det er en stor ære at være en del af den her franchise, som jeg voksede op med, sagde han til Collider, før han fortsatte:

- Jeg er i en heldig position, hvor de lod mig læse manuskriptet før. Og ja, det var alt, hvad jeg havde drømt om, så det var dejligt.

Sponsoreret indhold