Kendte4. marts 2021

Mads Mikkelsen afslører endelig: Sådan endte jeg i Rihannas musikvideo

Det var Mikkelsens børn, der overtalte ham til at takke ja til rollen i musikvideobraget til "Bitch Better Have My Money"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag havde vores egen internationale filmstjerne Mads Mikkelsen holdt sig vågen for at medvirke i det amerikanske talkshow ”Jimmy Kimmel Live”.

Og her fortalte den 55-årige ”Druk”-stjerne, at det var hans børn, der i sin tid overtalte ham til at medvirke i Rihannas mesterværk af en musikvideo til hittet ”Bitch Better Have My Money”.

- Jeg fik et opkald fra min agent, og han sagde: ”Vil du være med i den her Rihanna-ting’, og jeg sagde ”Ja, men hvem er denne Rihanna-ting?”. Jeg ved ikke meget om popkultur, så jeg spurgte mine børn, og de var vildt begejstrede, så der fik jeg noget goodwill hos dem, fortæller han.

Faktisk var det første gang, at Mads Mikkelsens søn, Carl, mægtig gerne ville en tur med på optagelser.

Far Mikkelsen satte dog foden ned, og vært Jimmy Kimmel forstår godt hvorfor.

Se interviewet her:

Hit med pengene

I videoen fra 2015 – dengang Rihanna stadig lavede musik, snøft – ses Mads Mikkelsen i rollen som den onde ”The Accountant - aka. The Bitch”, der tilsyneladende skylder popstjernen Rihanna penge.

Hun og hendes hold af badass kvinder kidnapper og torturerer derfor den gældsramte skurks hustru, før RiRi til sidst ligger i en kuffert fyldt med dollarsedler, smurt ind i blod, som man må formode kommer fra vores danske stjernes karakter.

https://imgix.seoghoer.dk/mm2.png
 Skærmbillede: Youtube

"The Bitch" i skikkelse af vores egen Mads Mikkelsen sidder virkelig i saksen i Rihannas musikvideo, der bestemt ikke er for børn (Skærmbillede: Youtube, Rihanna)

Den amerikanske talkshowvært Jimmy Kimmel bemærker, at hans gæst – som i denne anledning udtales ”Mats Mikkelson” – har et langt skurke-CV bag sig.

- Du spillede endda den onde i ”Spongebob the movie”, påpeger han, før han spørger:

- Er du en ond person?

- Jeg må skyde skylden på den sjove accent, for at være ærlig. Jeg er dansk. Det plejede at være russerne, så tyskerne, derefter briterne i et stykke tid, og nu er det så danskerne af en eller anden grund, svarer han, før han giver Kimmel en lille improviseret lektion i vikingernes plyndringsrejser til Nordamerika.

Mads Mikkelsen opholder sig i øjeblikket i London, hvor han indspiller ”Fantastiske Skabninger 3”. Rollen som troldmanden Grindelwald overtog han for nylig fra Johnny Depp.

Vinterbergs film "Druk" - eller "Another Round" - blev forbigået ved Golden Globes forleden, men den spås dog alligevel stadig gode chancer ved den helt store filmfest, Oscars, hvor den er shortlistet.

De nominerede bliver annonceret den 15. marts.

Sponsoreret indhold