Mads Mikkelsen ensom og alene på Valentinsdag

I hele det forgange år har han stort set egenhændigt reddet en blødende dansk biografbranche og slået salgsrekorder med den ene publikumssucces efter den anden.

Derfor kan det også godt nive lidt i hjertet, at den danske ”Druk”-stjerne lige i søndags sad mutters på et hotelværelse i det store udland.

- Jeg håber, at I havde en bedre Valentinsdag, end jeg havde. Alene med mig selv på et hotelværelse efter arbejde, skriver den 55-årige skuespiller, som ellers faktisk har været en gift mand i over 20 år.

Mads Mikkelsen er lige for tiden i færd med at optage ”Fantastic Beasts And Where To Find Them”.

Her spiller han troldmanden Geller Grindelwald i den tredje ”Harry Potter”-prequel. En rolle, som han i november overtog fra Johnny Depp, efter han som bekendt var involveret i en helt særlig og meget omtalt retssag.

Og det kan altså tilsyneladende godt være ensomt at være hårdtarbejdende filmstjerne med en international karriere.

I kommentarerne under Mads Mikkelsens triste opslag er der flere, der tilbyder med det samme at komme styrtende til undsætning med en buket og lidt Valentins-selskab.

- Er du okay, spørger flere af stjernens 981.000 følgere, som har det med at give deres store idol det besynderlige øgenavn ”Peepaw”.

Langdistanceforhold

Mikkelsens kone har for år tilbage afsløret overfor SE og HØR, at det bestemt ikke kun er på kærlighedsdagen, da deres ægteskab kan været præget af en vis ensomhed.

Faktisk kunne hun endda fortælle, at parret – der sammen har to børn – slet ikke bor sammen. I hvert fald ikke så længe, Mads har så mange filmjobs i udlandet.

- Jeg ser ikke mig og Mads bo sammen 12 måneder om året i Danmark. Det ser jeg ikke. Mads er en international skuespiller, og han elsker at arbejde i udlandet, lød det fra Hanne Jacobsen, der selv er koreograf.

Mads Mikkelsen og hustru Hanne Jacobsen har været sammen siden 1987 og gift siden 2000. (Foto: Søren Jul Lamberth)

Tæt på oscar

Mads Mikkelsen har de seneste måneder været placeret under en regulær prisregn. I december modtog han hæder for sin rolle som gymnasielæreren Martin med krise i Vinterbergs ”Druk” – eller ”Another Round”, som titlen lyder i udlandet” - da han blev udråbt som dette års bedste mandlige skuespiller ved European Film Awards.

Forrige lørdag fik han så den danske udgave af en oscar-statuette, Robert-prisen, i kategorien bedste mandlige hovedrolle, hvori han desuden var nomineret for sin rolle i ”Retfærdighedens Rytter” – en anden af det forgange års storsællerter.

Mads Mikkelsen er snublende tæt på sammen med resten af ”Druk”-holdet at blive nomineret til den prestigefyldte Oscar-pris for bedste internationale film. Den 15. marts bliver det offentliggjort, hvilke fem film ud af de 15 – hvor ”Druk” stadig er en af dem – får en nominering.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close