Nyheder6. marts 2014

Mads Mikkelsens kone: Vi bor ikke sammen

Eksklusivt: Hanne taler ud om forholdet i Se og Hør
Af af
Hanne Jacobsen og Mads Mikkelsen har været gift siden 2000, men har ikke et ægteskab i traditionel forstand
Hanne Jacobsen og Mads Mikkelsen har været gift siden 2000, men har ikke et ægteskab i traditionel forstand
 Foto: AOP
Selv om Mads Mikkelsen er gift, er der ikke tale om et ægteskab i klassisk forstand. Verdensstjernens kone afslører eksklusivt over for Se og Hør, hvordan det er at leve med Danmarks nok mest feterede skuespiller.

Faktisk bor de slet ikke sammen, fordi Mads Mikkelsen hele tiden er væk. Og konen Hanne tror ikke på, at de kommer til at bo sammen igen:

- Jeg ser ikke Mads og jeg bo sammen 12 måneder om året i Danmark. Jeg ser jeg ikke. Mads er en international skuespiller, og han elsker at arbejde i udlandet, siger Hanne Jacobsen til Se og Hør.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cedb64148c39480bb9948e7c67e562d2.jpgMads Mikkelsen tog sig god tid til at hilse på sine mange fans forud for den store Oscar-fest 2. marts i Hollywood (foto: Uffe Kongsted)


Lige nu bor og arbejder den prisvindende skuespiller i Toronto i Canada, hvor han er i gang med at indspille serien Hannibal.

Mads Mikkelsen og Hanne Jacobsen blev gift tilbage i 2000, og sammen har de børnene Carl og Viola.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7a42d39f45fe462ca476beed3a0769dc.jpg
Køb denne uges udgave af SE og HØR og læs det store interview med Mads Mikkelsens kone. Se også billederne fra årets Oscar-fest, hvor den verdenskendte Mads Mikkelsen festede sammen med de store stjerner.

Sponsoreret indhold