Kendte20. november 2021

Lykken brast igen: Whitney Port har endnu en gang mistet ufødt baby

Det er kun få uger siden, den 36-årige tidligere realitystjerne delte nyheden om, at hun og manden efter flere års kamp endelig ventede sig endnu en lille en til familien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lykken varede desværre ikke længe for den 36-årige ”The Hills”-stjerne og designer Whitney Port, der i starten af november kunne dele med sine følgere, at hun endelig var blevet gravid igen.

Hun var på daværende tidspunkt kun syv uger henne, men i en video på sin YouTube-kanal kunne hun fortælle, at hun alligevel havde brug for at dele nyhederne med sine mere end 1,5 millioner.

- Jeg har været ved lægen flere gange for at holde et ekstra tæt øje på fosteret grundet min historie. Jeg har haft to spontane aborter og alting så godt ud – lige indtil i går, lød det blandt andet fra hende i den følelsesladede video.

Hun fortalte videre, at lægen, trods alting tidligere så normalt ud, at han var pessimistisk, og at hun selv frygtede, det ville blive endnu en ”usund graviditet”.

Siden har hun ikke delt meget ud om graviditeten.

Det var da lige indtil tidlig torsdag morgen, hvor hun i sin story på Instagram kunne give en trist melding.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega489526_076.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

- Jeg er så ked af, at jeg skal sige det her, og nogle af jer har måske også set vores nyeste video på YouTube, men vi har mistet babyen, skriver hun og fortsætter:

- Vi fandt ud af det i går, og jeg ved faktisk ikke engang, hvad jeg gerne vil sige, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/whitney_port_ig.jpg
 Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

Port og manden, Tim Rosenman har i forvejen sønnen Sonny, som kom til verden i 2017. Siden har parret ad flere omgange forsøgt sig med og er blevet gravide, men efterfølgende mistet igen. Det skete både tilbage i sommeren 2019 og siden i januar tidligere i år.

Efterfølgende fortalte designeren, at hun drømte om bare ”én mere sund og god graviditet” for altså at kunne give sønnen en lillesøster eller -bror.

Sponsoreret indhold