Kendte9. januar 2021

Efter ufrivillig abort: Reality-stjerne Whitney Port overvejer adoption

”The Hills”-stjernen fik i 2017 sit første barn, sønnen Sonny sammen med manden Tim Rosenman. To år senere oplevede de noget af det mest tragiske – nu undersøger de muligheden for få et barn på anden vis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/whitney_port.jpg
 Foto: MEGA

I starten af januar måned kunne den 35-årige ”The Hills”-stjerne afsløre, at hun og manden Tim Rosenman i 2019 oplevede noget af det mest forfærdelige et kommende forældrepar kan gå gennem.

Ikke bare en ufrivillig abort – men to.

- Sidste gang tror jeg ikke, at jeg var klar til at få et barn mere, og mine følelser om at miste barnet var nogle helt andre. Men denne gang var jeg virkelig spændt, og jeg nød at være gravid. Jeg kunne se fremtiden for mig. Jeg er ked af det, men jeg er ok, skrev hun blandt andet i et længere opslag på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ikke skræmt

Men trods to svære oplevelser, så lader det altså nu til, at parret igen er klar til at prøve at give deres nu treårige søn Sonny en lillesøster eller lillebror.

Det fortæller hun i en ny video på parrets YouTube-kanal.

- Jeg bare brug for én mere sund og god graviditet, og så tror jeg, vi er færdige.

- Og hvis vi så ønsker en mere, så kan det være, at vi ender med at adoptere, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega616416_001.jpg
 Foto: MEGA

Whitney Port fotograferet sammen med ægtemanden Tim Rosenman og parrets søn, Sonny i februar 2020. Foto: MEGA

Hun fortæller videre i videoen, at det har hjulpet hende at vide, at hun ikke er den eneste, der har oplevet at miste et barn før tid.

- Det sker for de fleste kvinder i løbet af deres liv.

Reality-stjernen og Tim Rosenman blev gift tilbage i 2015, og de havde planer om at dele både rejsen om den kommende baby og renoveringen af deres hjem, inden den tragiske nyhed ramte dem.

Whitney Port var senest aktuel i ”The Hills” opfølgeren ”The Hills: New Beginnings”, og når sæson to får premiere, så er hun og manden igen at følge.

Sponsoreret indhold