Kendte7. november 2021

Efter flere års kamp: Whitney Port gravid igen

Selvom det under normale omstændigheder ville være ganske lykkelige nyheder at dele, så er det i stedet frygten for at miste endnu en gang, der fylder hos den 36-årige tidligere realitystjerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gennem de seneste år har den tidligere ”The Hills”-stjerne mistet sit ufødte barn mere end en gang, efter at hun i 2017 blev mor for første gang til sønnen Sonny.

For i sommeren 2019 kunne hun i et ærligt opslag på sin Instagram-profil fortælle, at hun havde haft en spontan abort. Den store sorg ramte hende og manden, tv-produceren Tim Rosenman endnu en gang i januar 2021.

Efterfølgende kunne designeren fortælle, at hun drømte om bare ”én mere sund og god graviditet” for at give sønnen en lillesøster eller lillebror.

Nu, næsten et år senere, lader det til, at den drøm er noget, der meget vel kunne gå i opfyldelse. Hun er nemlig gravid igen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega182450_043.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Det fortæller hun i sin nyeste video på YouTube – men det er desværre ikke kun glæden for en eventuelt kommende baby, der fylder hos parret.

- Jeg er lige nu syv uger henne, hvilket jo normalt ville være helt fantastisk og spændende. Det har det også været, lige indtil i går, fortæller hun, mens det er tydeligt, hun kæmper for at holde tårerne tilbage.

- Jeg har været ved lægen flere gange for at holde et ekstra tæt øje på fosteret grundet min historie. Jeg har haft to spontane aborter og alting så godt ud, lige indtil i går.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge lægen så var tingene i maven ikke som de skulle være i forhold til, hvor langt henne realitystjernen var. Hun fortæller desuden, at lægen virkede ”pessimistisk”, hvorfor hun frygter, at det er endnu en ”usund graviditet”.

- Det er kæmpe del af vores liv lige nu, og det påvirker alting – både psykisk og mentalt og alt, hvad vi laver. Og jeg havde bare brug for at dele det, for jeg kan ikke bare sidde her og ikke fortælle det, og jeg ved, at der er mange andre derude, der også kæmper med det her.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/whitney_port_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Efter den svære besked hos lægen har designeren fået foretaget ekstra blodprøver, som hun lige nu venter på svar på.

Whitney og manden blev gift tilbage i 2015 og siden fik de sønnen Sonny, der i dag er fire år gammel.

Sponsoreret indhold