Kendte14. november 2020

”Love is blind”-par fejrer to års ægteskab med hedt strand-billede

Da Amber Pike og Matt Barnett fik øjnene op for hinanden i dating-eksperimentet slog gnisterne nærmest igennem tv-skærmen. I dag, to år senere, elsker de stadig hinanden højt – og de er ikke bange for at vise det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/love_is_blind_amber_og_matt.jpg
 Foto: Instagram

Selvom det kun var tidligere i år, vi første gang stiftede bekendtskab med et af Netflix’ nyeste dating-eksperimenter ”Love is blind”, ja, så kan parrene, der valgte at blive sammen, i dag fejre to års ægteskab.

Et af de par er Amber Pike og Matt Barnett, der ikke med det første havde øje for hinanden, da der blandt andet var en anden kvinde i vejen. Men det var alligevel de to, der endte med at sige deres ”ja” til hinanden.

Derfor kan de to i dag fejre to års ægteskab. Og det har Amber valgt at fejre med et hedt billede af de to på sin Instagram-profil.

- To år siden vi officielt sagde ”ja”… Og jeg kan stadig ikke få fingrene væk fra dig!, skriver hun blandt andet til billedet der viser de to slænge sig op af hinanden på stranden.

- Glædelig to års bryllupsdag til min frusterende-skøre-sødeste-flotte mand. JEG ELSKER DIG, slutter hun opslaget, der allerede har fået mere end 150.000 likes.

Herunder også flere kommentarer fra andre af deltagerne i kærligheds-programmet.

- Glædelig bryllupsdag, lyder det fra Kelly Chase, der på sin bryllupsdag valgte at sige ”nej tak” til Kenny Barnes, der siden er blevet forlovet på ny.

Men også parret Lauren Speed Hamilton og Cameron Hamilton, der var det andet par, der valgte at blive gift – og som også fortsat er sammen – lykønsker parret med deres bryllupsdag.

null

Sponsoreret indhold