Louis Tomlinsons søstre reagerer efter storesøsterens tragiske død

Louis Tomlinson har mistet sin søster.

Louis Tomlinson har mistet sin søster.

Foto: MEGA

Tomlinson-familien blev i sidste uge ramt af en ubærlig sorg, da den blot 18-årige Félicité Tomlinson på tragisk vis mistede livet i en alder af blot 18 år. 

Félicié faldt onsdag om i sin lejlighed i London med hjertestop, men hendes alt for korte liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død på stedet. 

Det er blot lidt over to år siden, at Tomlinson-familien sidst blev ramt af en stor sorg, da deres mor, Johannah, døde efter flere års kamp mod kræften. Og nu reagerer Louis' to yngre søstre, tvillingerne Phoebe og Daisy, på tabet af deres storesøster. 

- Ord kan ikke beskrive, hvor knuste vi allesammen er. Du var min bedste ven, søster, motivator og en person, der kunne få mig til at grine indtil jeg græd. Jeg er fortabt uden dig, og tanken om, at jeg aldrig skal se dig igen, skræmmer mig, så du tror, at det er løgn. Jeg vil elske dig forevigt, og du og mor vil have en speciel plads i mit hjerte til den dag, jeg dør. Please, fortæl mig, at du kigger ned på os, og at du altid vil huske, hvordan vi grinede sammen. Vores minder vil være hos mig forevigt, skriver Phoebe i et opslag på Instagram.

Også søsteren Daisy er knust oven på det tragiske dødsfald. 

- Det er fjerde gang, jeg forsøger at skrive dette. Ingen ord kommer i nærheden af at beskrive, hvor knust jeg er, endnu engang. Min kære søster. Mit hjerte bløder. Jeg bliver ved med at forestille mig og bede til, at det er den forkerte person - ikke min søster, min bedste ven. Det er kun nogle få uger siden, at vi sad på sofaen klokken tre om natten og drak te og spiste pomfritter og talte om vores fremtid. Du fortalte mig om dine planer. Vi var spændte. Jeg skubbede dig væk, da du forsøgte at kramme mig, for jeg troede, at jeg havde mange flere chancer for at kramme dig. Jeg ville kramme dig en million gange, hvis du stadig var her, sammen med mig, skriver hun på Instagram. 

Begge søstre er enige om, at Félicité og deres mor, Johannah, havde brug for hinanden, og at de i sorgen finder en lille trøst i, at deres mor og søster er blevet forenet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close