Far var stiknarkoman: Geggo sætter ord på sin hårde barndom

Det er ikke ligefrem en hemmelighed, at den garvede ”Familien fra Bryggen”-stjerne har haft en opvækst, hvor hendes nu afdøde far, Sonny Andersen, var afhængig af stoffer.

Men i sæsonpremieren på TV3-hittet ”Til middag hos” lukker hun sine tre gæster, ”Forsidefruer”-stjerne Karina von d'Ahé, tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og musiker og tidligere Shu-Bi-Dua-medlem Ole Kibsgaard, ind i sit hjem og fortæller sin historie:

Artiklen fortsætter under billedet …

Tv-stjernen Geggo er blevet nervøs efter hun har indtaget et naturlægemiddel fra \'HUSK\'.

Foto: Kaspar Wenstrup

- Min far har været stiknarkoman hele mit liv. Og min mor har givet ham flere chancer til at passe mig. Men så har han siddet med en nål i armen, og så har han gået ned på Hovedbanen, og jeg har ringet til min mor fra en telefonboks og sagt ”mor, nu står han inde på Hovedbanen og køber stoffer – vil du ikke hente mig?”, lyder det ærligt fra Geggo, der samtidig fortæller, at hun i årevis var forberedt på hans død.

Den garvede ”Bryggen”-stjerne afslører desuden, hvordan hun reagerede, da en politibetjent ringede på døren for at fortælle, at hendes far var død i Thailand.

Se klippet nedenfor:

Du kan se ”Til middag hos” på Viaplay allerede nu og mandag, tirsdag, onsdag og torsdag på TV3 klokken 19.00.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close