Reality 27. september 2021

Far var stiknarkoman: Geggo sætter ord på sin hårde barndom

Trofaste ”Familien fra Bryggen”-fans er højst sandsynligt klar over, at den 31-årige Stephanie Karma Salvarli, som de fleste kender som Geggo, til tider har haft en særdeles hård barndom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke ligefrem en hemmelighed, at den garvede ”Familien fra Bryggen”-stjerne har haft en opvækst, hvor hendes nu afdøde far, Sonny Andersen, var afhængig af stoffer.

Men i sæsonpremieren på TV3-hittet ”Til middag hos” lukker hun sine tre gæster, ”Forsidefruer”-stjerne Karina von d'Ahé, tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og musiker og tidligere Shu-Bi-Dua-medlem Ole Kibsgaard, ind i sit hjem og fortæller sin historie:

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: Kaspar Wenstrup

- Min far har været stiknarkoman hele mit liv. Og min mor har givet ham flere chancer til at passe mig. Men så har han siddet med en nål i armen, og så har han gået ned på Hovedbanen, og jeg har ringet til min mor fra en telefonboks og sagt ”mor, nu står han inde på Hovedbanen og køber stoffer – vil du ikke hente mig?”, lyder det ærligt fra Geggo, der samtidig fortæller, at hun i årevis var forberedt på hans død.

Den garvede ”Bryggen”-stjerne afslører desuden, hvordan hun reagerede, da en politibetjent ringede på døren for at fortælle, at hendes far var død i Thailand.

Se klippet nedenfor:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Du kan se ”Til middag hos” på Viaplay allerede nu og mandag, tirsdag, onsdag og torsdag på TV3 klokken 19.00.

Sponsoreret indhold