Kendte8. februar 2022

Liam Neeson afslører: Endelig forelsket igen – men hun er taget

Den 68-årige Hollywoodstjerne kom for nylig med en trist erkendelse, da han kunne fortælle, han endelig igen havde fundet en kvinde, han ønskede at dele sit liv med
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under andre omstændigheder ville nyheden om, at man har fundet en sød kvinde være noget, der spreder glæde og lykønskninger.

Men for den 68-årige ”Taken”-stjerne Liam Neeson er det desværre ikke sådan, klaveret det spiller.

Det er ellers første gang, siden han på tragisk vis mistede sin hustru, Natasha Richardson i 2009, efter hun under en instruktionstime på sin skiferie faldt og slog hovedet, han umiddelbart har mærket gnisten hos en anden.

Det skete tilbage i 2020, da han tilbragte flere måneder i Melbourne i Australien, hvor han optog actionfilmen ”Blacklight”.

– Jeg elskede Melbourne. Jeg elskede vores crew fra Australien, de er helt fantastiske. Alting fungerede bare som det skulle, starter han med at fortælle under interviewet med Sunrise, inden han fortsætter:

– Ja, jeg fik da nogle venner … Jeg blev faktisk forelsket i en, men hun var allerede taget, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam_neeson_0.jpg
 Foto: MEGA

Liam Neeson på den røde løber i 2019 til premieren på filmen "Cold Pursuit". Foto: MEGA

Det er første gang, Neeson afslører, at der kunne have været en potentiel ny kvinde i hans liv, hvorfor de to interviewere, David Koch og Nathalie Barr, er ganske interesserede i at finde ud af, hvem den her mystiske kvinde er.

– Hvis du kender til kvinden, så besøg vores Facebook side. Giv os lige nogle hints!, griner David Koch.

Det vides ikke, om kvinden fortsat er optaget, eller om Neeson endnu har kontakt til hende.

Mareridtsferien

Den 68-årige Hollywoodstjerne har ikke haft, eller fortalt om, andre kvinder de sidste 13 år, der er gået, siden han mistede sin kone.

Natasha Richardson var taget med parrets to sønner, den dengang 13-årige Micheal og 12-årige Daniel på skiferie i Mont Tremblant i Canada.

Under en instruktionstime på begynderbakken faldt skuespillerinden på uheldig vis og slog sit hoved. Hverken skuespillerinden selv eller de andre til stede havde nogen idé om, hvor galt det egentligt stod til.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar115795_3.jpg
 Foto: MEGA

Natasha Richardson og Liam Neeson i 2008. Foto: MEGA

Det var nemlig først, da hun kom tilbage på hotellet, og klagede over en hovedpine, at hun kom på hospitalet.

Hun blev kort tid efter overført til et andet hospital end det, hun først var blevet bragt til. Her stod det klart, at der ikke længere var nogen aktivitet i hjernen.

Tilbage i 2014 fortalte Neeson, hvordan han fortsat tydeligt kunne huske, da han fik nyheden om, at hans hustru ikke længere var i live.

– Hun blev holdt i live ved hjælp af maskiner. Jeg gik hen til hende, og jeg sagde, at jeg elskede hende. Jeg sagde: ”Sweetie, du kommer ikke tilbage fra det her, du har slået dit hoved”, fortalte han.

– Hun og jeg havde lavet en pagt. Hvis en af os endte som en grøntsag, så skulle vi trække stikket. Det var min umiddelbare tanke, at: ”Okay, vi er nødt til at fjerne de her slanger fra hende. Hun er væk”.

Parret blev gift tilbage i 1994, efter de mødte og faldt for hinanden under indspilningerne til filmen ”Nell”.

Sponsoreret indhold