Hollywood20. juli 2016

Liam Neeson hylder sin afdøde kone

Skuespilleren Liam Neeson mistede sin kone Natasha Richardson, da hun døde efter en skiulykke i 2009.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02530789.jpg
 Foto: All Over

Det var en kæmpe tragedie for Liam Neeson, da hans kone, skuespilleren Natasha Richardson, i 2009 døde efter en skiulykke.

Parret var gift fra 1994 og frem til hendes død i 2009, og de fik sønnerne Michéal og Daniel i 1995 og 1996.

Liam Neeson har formået at leve videre, som man jo skal, men det betyder ikke, at han ikke savner Natasha hver eneste dag.

Han har delt et skønt billede af ham selv sammen med Natasha Richardson på facebook, hvortil han skriver:

- Det sværeste i verden er at miste en du elsker. En som du blev gammel med og så udvikle sig hver eneste dag. En som viste dig, hvordan man elsker. Det er det værste, der kan ske. Min kone døde meget uventet. Hun gav mig så meget glæde. Hun var alt for mig. De 16 år, hvor jeg var hendes mand, lærte mig at elske betingelsesløst. Vi bliver nødt til at stoppe op - og være taknemmelige over vores ægtefæller, for livet er kort. Brug tiden med din ægtefælle. Behandl dem godt. For en dag, når du kigger op fra din telefon, så er de her ikke mere. Det, som jeg virkelig har lært er, at man skal leve og elske hver eneste dag som var det din sidste. For en eller anden dag er det netop det. Tag chancer og lev livet. Fortæl dem du elsker, at du elsker dem - hver eneste dag. Tag ikke noget øjeblik for givet. Livet er værd at leve, lyder det fra 64-årige Liam Neeson.

Se billedet her, og se mange flere billeder af Liam Neeson og Natascha Richardson sammen nedenunder:

Liam Neeson og Natascha Richardson

Sponsoreret indhold