Hollywood19. marts 2009

Liam Neeson: Natasha er død

Skuespilleren sagde i aftes et endeligt farvel til sin elskede hustru
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/natasha-richardsondoed2-jpg.jpg

Natasha Richardsons liv stod ikke til at redde, så onsdag klokken halv to om eftermiddagen amerikansk tid, besluttede familien at slukke for respiratoren, der holdt hende i live.

- Liam, hans sønner og hele familien er knust og i chok efter deres elskede Natashas tragiske dødsfald. De er meget taknemmelige over al den støtte og omsorg, de har fået de sidste dage, men nu beder de om fred og ro fra omverdenen, fortæller Liam Neesons talsmand, Alan Nierob.

Natashas familie og venner var alle samlet på hospitalet for at tage afsked med hende, inden der blev slukket for respiratoren.

Skiferien blev til et mareridt

Natasha var med parrets to sønner Michael på 13 år og Daniel på 12 år i Mont Tremblant i Canada, hvor den lille familie stod på ski.

Skuespilleren faldt under en instruktionstime på begynderbakken og slog hovedet. Først troede ingen, at der var sket hende noget alvorligt, men da hun kom tilbage på hotellet, klagede hun over slem hovedpine.

Hun blev straks kørt til et lokalt hospital, der dog ikke kunne hjælpe hende synderligt, så de overførte hende til et større hospital, hvor hun til sidst blev erklæret for hjernedød. Tirsdag aften blev hun fløjet med privatfly til Manhattan, så familien kunne tage afsked med den 45-årige, der blev holdt i live med en respirator.

Liam alene med to sønner

Natasha blev i 1994 gift med Liam, de mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Nell". Han var i gang med at indspille en film, da den frygtelige ulykke fandt sted, og fløj straks af sted, for at være med sin kone og deres to sønner.

Natasha Richardson er bedst kendt for sit arbejde på de skrå brædder, men har også medvirket i "Forældrefælden" og "Storbyens små Mirakler" og så var hun datter af den berømte engelske skuespiller Vanessa Redgrave.

Se billederne af smukke Natasha i galleriet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2b6b9e074ff442dfa2e11e0ca6fdae10.jpg


Sponsoreret indhold