Kendte 19. maj 2019

Leonora efter 12. pladsen: Tilfreds med resultatet

Danskeren var godt tilfreds med midterplaceringen i lørdagens Eurovision Song Contest
(Foto: Dan Mariegaard)

Den bløde mellemvare – i det toptunede finalefelt i hvert fald.

For selv om danske Leonora Colmor Jepsens kærlighedsklingende ’Love is Forever’ blot gav Danmark en 12. plads ud af 26, må man have med, at det oprindelige europæiske deltagerfelt tæller intet mindre end 41 lande.

Derfor var tilfredsheden da også til at spore hos ’Leo’ oven på sangshowet i Tel Aviv lørdag aften.

- Vi er rigtig godt godt tilfredse. Det er cirka, hvad vi er blevet spået til - og det er godt at kunne leve op til forventningerne, lød det fra den 20-årige dansker kort efter finalen, hvor Hollands storfavorit Duncan Laurence og hans fortryllende ’Arcade’ løb med sejren.

Men selv om trofæet kom til Amsterdam og omegn og ikke med hjem til Hellerup, skulle den danske præstation alligevel fejres.

- Jeg er SÅ tilfreds - jeg synes, vi har gjort det rigtigt godt både til juryfinalen i går og til finalen i dag. Jeg kunne virkelig mærke, at publikum sang med fra første linje - det var fantastisk. Og nu skal vi bare feste og hygge os, sagde Leonora, som da også fortjener en fest.

De seneste mange måneder har den stået på sang, sang og atter sang – og så lige en gang stigeklatring eller to.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alt sammen skaffede det altså Danmark et godkendt Eurovision 2019 – som også generelt må siges at have været en succes for værtslandet Israel, værtsbyen Tel Aviv og det festlige europæiske fællesskab.

Også hos DR var man yderst tilfreds med Leonoras placering. 

- Jeg er utrolig glad og ikke mindst stolt over Leonora og hele holdets præstation i aften. Jeg synes Leonora virkelig strålede på scenen.  At komme mellem 12 bedste ud af 41 land er fantastisk flot - selvfølgelig ville vi gerne have været i top 10, men heldigvis får vi en chance igen til næste år, fortallte Jan Lagerman Ludnme og fortsætter:

- Vi skal bare fortsætte de gode takter vi er inde i med Dansk Melodi Grand Prix. Tak til Leonora for det fantastiske arbejde i de sidste par måneder.

Sponsoreret indhold