Kendte17. maj 2019

Mads Vad er blevet far

"Vild med dans"-stjernen Mads Vad er blevet far til en lille dreng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_00v8517.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

"Vild med dans"-stjernen Mads Vad smiler ekstra stort i disse dage, for han kan nemlig tilføje titlen som far på CV'et. Det afslører han på Instagram.

Den lille ny kom til verden i tirsdags, og Mads Vad og han kone, Nana, er altså nu forældre til en lille dreng.

"Tirsdag eftermiddag kom den fineste lille dreng til verden. Det er det største, der nogensinde er sket os. Nana, du er den sejeste i hele verden", skriver Mads Vad i opslaget.

Han sender også en kærlig tak til personalet, som har taget sig godt af parret under fødslen.

"Både Nana og jeg vil gerne sende en kæmpe tak til personalet på Skejby Hospital. I er så dygtige, at man kun kan have den dybeste respekt for jer alle. Vi er så taknemmelige for, at vi bor i Danmark med verdens bedste sundhedssystem. Læger, jordemødrer, sygeplejesker, social- og sundhedsassistenter, I er de vildeste. Tusinde tak for jeres hjælp. Lige nu passer vi på hinanden", skriver han.

Det var tilbage i december, at Mads Vad og Nana afslørede, at de ventede sig en lille ny. Det skete også på Instagram.

I februar fortalte Mads Vad, at han ikke vender tilbage til "Vild med dans", når programmet er tilbage til efteråret. Det skyldes, at han gerne vil være der for sin lille nyfødte søn.

- Jeg har taget en beslutning om, at jeg rigtig gerne vil kunne være der, når vores lille dreng er kommet til verden. Så jeg tager lige en sæsons barsel fra "Vild med dans", fortalte Mads til SE og HØR dengang.

Om barsel betyder, at Mads Vad vender tilbage på et tidspunkt, må tiden vise. Lige nu skal "Vild med Dans"-stjernen nyde, at to altså blevet til tre hjemme hos "Vild med dans"-stjernen.

Sponsoreret indhold