Kendte27. februar 2019

Lasse Rimmers bryllupskiks: Gæsterne kan ikke komme

Lasse Rimmer fortæller, at flere gæster har meldt afbud til hans bryllup. Sidste år blev brylluppet også rykket, fordi flere af gæsterne ikke kunne komme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lasse-rimmer-10062018.jpg
 Foto: Aller Media

Det gælder som bekendt om at være ude i god tid, hvis man vil sikre sig, at alle gæster kan komme til ens bryllup.

Det ved komiker Lasse Rimmer alt om – for andet år i træk oplever han nemlig, hvordan flere af hans bryllupsgæster ikke kan komme, fordi de allerede har lagt planer på hans store dag.

Det fortæller komikeren i Café Hack på Ekstra Bladet.

- Vi sendte invitationerne ud for tre uger siden, så vi var sikre på at folk ville dukke op. Der er nu tre mennesker, der har skrevet, at min kollega Thomas Hartmann skal giftes i samme weekend, fortæller Lasse Rimmer i Café Hack på Ekstra Bladet.

Han og hans forlovede, Line Hoffmeyer, har dog ikke tænkt sig at rykke datoen for deres store dag.

Det gjorde de ellers sidste år, da de også dér oplevede, at gæsterne meldte afbud.

Planen var, at parret skulle sige ja til hinanden i juni 2018 – men efterfølgende valgte de altså at udskyde brylluppet med et år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25299356-10212305379444584-5459320075424496751-n-4-680x680.jpg
 Foto: linedansen.dk

Lasse Rimmer og hans forlovede, Line Hoffmeyer, skal giftes i år. Foto: Privat

På sin blog skrev Line dengang:

- Sagen er den, at jeg har (lidt for) mange veninder og gerne ville have dem alle med. Gæstelisten blev derfor lettere ubalanceret med cirka 70 procent af min omgangskreds og 30 procent af Lasses, fortalte Line Hoffmeyer på sin blog og tilføjede:

- Da vi får invitationerne ud, går det jo hverken værre eller bedre, end at lidt for mange af Lasses venner har booket ferie den dato. De har af uforklarlige årsager ikke lyst til at brænde et femcifret beløb af, bare fordi vi måske var utroligt sent ude med invitationer.

Hjertesyg

Line blev efter et langt sygdomsforløb hjertetransplanteret i 2012 og fik et helt nyt hjerte, og på sin blog har hun også fortalt åbent om at ”leve på lånt tid”.

I gennemsnit lever hjertetransplanterede patienter i Danmark i 15,6 år efter transplantationen.

Under overskriften "Jeg er her for en god tid, men ikke lang tid", skrev Line på sin blog:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lasse_rimmer_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Allerede sidste år valgte Rimmer at rykke brylluppet, fordi gæsterne allerede havde lagt andre planer. Foto: Kaspar Wenstrup

- Jeg kan godt lide den sætning, måske fordi man oftest ser denbrugt i sjove sammenhænge. Som teksten til et superplat meme, der handler om at ens venner drukner én i 60 kroners vodka fra Fakta. For det platte lag sætningen har fået gør, at jeg kan tage den til mig uden jeg gør det enormt højtideligt. Mere bare en sætning jeg bruger til at kunne grine af, at jeg kommer til tjekke ud fra verden lang tid før, jeg fylder halvtreds.

- Panikken er ikke over, at jeg skal vinke tidligt farvel til alt det jeg kan li’. Panikken handler om, hvordan jeg når alt det, jeg kan li’. Og jeg kan li’ så meget. Så hvordan gør man? Sørger for at nå hele festen uden at gå glip af en anden fest? Det kan man jo nok ikke, og det er den sværeste erkendelse for en født FOMO (Fear of missing out, red.) som mig, skrev Line, inden hun tilføjede:

- Lasse sagde på et tidspunkt, at vi nok skulle nå det hele på den halve tid, se de syv vidundere, bestige et bjerg og besøge landsbyer i Afrika.

- Men jeg skal ingen steder for at nå det hele. Det hele er lige her. Mine bedste veninder som driller mig, fordi jeg snakker for højt når jeg er fuld (og let’s be real, når jeg er ædru), min kæreste som vil give mig det hele på den halve tid, min familie som altid lader mig være festens midtpunkt, mine bonus-piger som jeg irettesætter for meget, fordi jeg vil have, at livet bliver sødere ved dem end nogen andre, og min lille hund William som gør for meget. Det er dem jeg vil nå. Og jeg vil nå dem så mange gange, at det ikke er muligt. Livet kommer bare ikke til at give mig tid nok.

Sponsoreret indhold