Lasse Rimmers unge forlovede: - Jeg dør, længe før jeg fylder 50

Lasse Rimmers forlovede kan ikke forvente at blive 50 år.

Lasse Rimmers forlovede kan ikke forvente at blive 50 år.

Foto: Aller Media

 

Komikeren og TV-værten Lasse Rimmer blev sidste år forlovet med sin 25-årige kæreste, Line Hoffmeyer Lauridsen.

Parret skal giftes i juli, så lige nu må de formodes at være i fuld gang med forberedelserne til deres store dag.

De blev kærester i 2015.

Et år efter flyttede Line ind i Lasses villa i Karlslunde syd for København, som han deler med døtrene Pippi og Hedvig, som han fik med sin fraskilte kone Lene Dahlquist.

Og Lasse og Line har lidt mere travlt end andre par, hvis de skal nå at gøre alt det i livet sammen, som de ønsker.

For Line Hoffmeyer Lauridsen lever på lånt tid.

Det fortæller hun i et hudløst ærligt indlæg på sin blog.

Hun blev efter et langt sygdomsforløb hjertetransplanteret i 2012 og fik et helt nyt hjerte.

Ifølge Hjerteforeningen kan hun dermed ikke forvente blot at komme i nærheden af pensionsalderen.

I gennemsnit lever hjertetransplanterede patienter i Danmark i 15,6 år efter transplantationen.

Hvis Line Hofffmeyer Lauridsen opnår den gennemsnitlige levetid efter sin transplantation i 2012, vil hun således ikke opnå at blive 40 år.

Under overskriften 'Jeg er her for en god tid, men ikke lang tid', skriver hun.

- Jeg kan godt lide den sætning, måske fordi man oftest ser den brugt i sjove sammenhænge. Som teksten til et superplat meme, der handler om at ens venner drukner én i 60 kroners vodka fra Fakta. For det platte lag sætningen har fået gør, at jeg kan tage den til mig uden jeg gør det enormt højtideligt. Mere bare en sætning jeg bruger til at kunne grine af, at jeg kommer til tjekke ud fra verden lang tid før, jeg fylder halvtreds, skriver Line Hoffmeyer.
 
Derpå kommer hun ind på, hvorvidt hun kan nå alt det, hun gerne vil, inden hun skal herfra i en alt for tidlig alder.
 
- Panikken er ikke over, at jeg skal vinke tidligt farvel til alt det jeg kan li’. Panikken handler om, hvordan jeg når alt det, jeg kan li’. Og jeg kan li’ så meget. Så hvordan gør man? Sørger for at nå hele festen uden at gå glip af en anden fest? Det kan man jo nok ikke, og det er den sværeste erkendelse for en født FOMO (Fear of missing out, red.) som mig, fortsætter Line.
 
 
Lasse sagde på et tidspunkt, at vi nok skulle nå det hele på den halve tid, se de syv vidundere, bestige et bjerg og besøge landsbyer i Afrika.
 
- Men jeg skal ingen steder for at nå det hele. Det hele er lige her. Mine bedste veninder som driller mig, fordi jeg snakker for højt når jeg er fuld (og let’s be real, når jeg er ædru), min kæreste som vil give mig det hele på den halve tid, min familie som altid lader mig være festens midtpunkt, mine bonus-piger som jeg irettesætter for meget, fordi jeg vil have, at livet bliver sødere ved dem end nogen andre, og min lille hund William som gør for meget. Det er dem jeg vil nå. Og jeg vil nå dem så mange gange, at det ikke er muligt. Livet kommer bare ikke til at give mig tid nok, skriver Line Hoffmeyer Lauridsen.
 
Du kan læse hele hendes rørende blogindlæg her.
 
Line Hoffmeyer Lauridsen, der er opvokset i Vejle mødtes med Lasse Rimmer i 2015, da hun var i gang med sin bacheloruddannelse på Roskilde Universitetscenter. Hun skrev til Lasse Rimmer med nogle spørgsmål til en skoleopgave.
 
- Vi skrev sammen, mødtes og drak noget vin, og ja, det er historien, har Lasse Rimmer tidligere fortalt til Ekstra Bladet.
 
Herunder kan du se, hvordan parret fejrede, at de havde været kærester i to år:
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close