Nyheder25. juni 2018

Lasse Rimmer og kæresten aflyser bryllup

På sin blog fortæller Lasse Rimmers kæreste Line Hoffmeyer, at parrets bryllup i juli er aflyst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lasse_rimmer_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den 14. juli var det planen, at Lasse Rimmer, 46, skulle giftes med sin 20 år yngre kæreste Line Hoffmeyer.

Men brylluppet er nu aflyst. Det fortæller Line Hoffmeyer på sin blog.

Under overskriften "Vores juli-bryllup er aflyst" og med et billede af en iturevet bryllupsinvitation forklarer Line Hoffmeyer, hvorfor parret har taget så drastisk en beslutning.

Parret blev forlovet i efteråret 2017 og har derfor ikke haft lang tid til at planlægge deres sommerbryllup - derfor fik deres omgangskreds også invitationerne tilsendt med relativt kort varsel.

- Sagen er den, at jeg har (lidt for) mange veninder og gerne ville have dem alle med. Gæstelisten blev derfor lettere ubalanceret med cirka 70 procent af min omgangskreds og 30 procent af Lasses, fortæller Line Hoffmeyer på sin blog.

- Da vi får invitationerne ud, går det jo hverken værre eller bedre, end at lidt for mange af Lasses venner har booket ferie den dato. De har af uforklarlige årsager ikke lyst til at brænde et femcifret beløb af, bare fordi vi måske var utroligt sent ude med invitationer, forklarer Rimmers forlovede på bloggen.

Og med udsigt til at næsten ingen af gommens venner kunne komme til brylluppet, besluttede parret sig for at udskyde festlighederne.

- Derfor tog vi for nylig beslutningen om at rykke dagen med de alt for store løfter et år ud i fremtiden, afslører Hoffmeyer, der altså først bliver fru Rimmer i 2019.

Artiklen fortsætter under billedet.

Tidligere denne måned afslørede Lasse Rimmers unge forlovede, at hun lever på lånt tid.

Det fortalte hun i et hudløst ærligt indlæg på sin blog.

Hun blev efter et langt sygdomsforløb hjertetransplanteret i 2012 og fik et helt nyt hjerte.

Ifølge Hjerteforeningen kan hun dermed ikke forvente blot at komme i nærheden af pensionsalderen.

I gennemsnit lever hjertetransplanterede patienter i Danmark i 15,6 år efter transplantationen.

Hvis Line Hofffmeyer Lauridsen opnår den gennemsnitlige levetid efter sin transplantation i 2012, vil hun således ikke opnå at blive 40 år.

Under overskriften "Jeg er her for en god tid, men ikke lang tid", skrev hun:

- Jeg kan godt lide den sætning, måske fordi man oftest ser den brugt i sjove sammenhænge. Som teksten til et superplat meme, der handler om at ens venner drukner én i 60 kroners vodka fra Fakta. For det platte lag sætningen har fået gør, at jeg kan tage den til mig uden jeg gør det enormt højtideligt. Mere bare en sætning jeg bruger til at kunne grine af, at jeg kommer til tjekke ud fra verden lang tid før, jeg fylder halvtreds. Derpå kommer hun ind på, hvorvidt hun kan nå alt det, hun gerne vil, inden hun skal herfra i en alt for tidlig alder. - Panikken er ikke over, at jeg skal vinke tidligt farvel til alt det jeg kan li’. Panikken handler om, hvordan jeg når alt det, jeg kan li’. Og jeg kan li’ så meget. Så hvordan gør man? Sørger for at nå hele festen uden at gå glip af en anden fest? Det kan man jo nok ikke, og det er den sværeste erkendelse for en født FOMO (Fear of missing out, red.) som mig, fortsætter Line. - Lasse sagde på et tidspunkt, at vi nok skulle nå det hele på den halve tid, se de syv vidundere, bestige et bjerg og besøge landsbyer i Afrika, fortæller hun. - Men jeg skal ingen steder for at nå det hele. Det hele er lige her. Mine bedste veninder som driller mig, fordi jeg snakker for højt når jeg er fuld (og let’s be real, når jeg er ædru), min kæreste som vil give mig det hele på den halve tid, min familie som altid lader mig være festens midtpunkt, mine bonus-piger som jeg irettesætter for meget, fordi jeg vil have, at livet bliver sødere ved dem end nogen andre, og min lille hund William som gør for meget. Det er dem jeg vil nå. Og jeg vil nå dem så mange gange, at det ikke er muligt. Livet kommer bare ikke til at give mig tid nok, skriver Line Hoffmeyer Lauridsen. Du kan læse hele hendes rørende blogindlæg her. Line bor med Lasse i hans villa i Karlslunde syd for København. Han har døtrene Pippi og Hedvig, som han fik med sin fraskilte kone Lene Dahlquist.
null

Sponsoreret indhold