Kendte13. maj 2024

Lasse Rimmer om kæresten Line: Pludselig kommer tårerne

Bag den høje IQ og det humoristiske talent gemmer der sig en følsom mand. Det viser Lasse Rimmer tydeligt i et interview med SE og HØR
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Tårerne pressede sig på hos Lasse Rimmer, da snakken faldt på hans kæreste Line Hoffmeyer. Se det hele her i videoen!
 Video: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: LASSE RIMMER I KÆMPE GÆLDSHUL

Alle ved, at Lasse Rimmer er blandt landets sjoveste og klogeste mænd. Men vidste du, at han også er en af Danmarks blødeste?

Måske ikke. Men det beviste den populære komiker, da SE og HØR mødte ham til premieren på den nye comedy-satsning "Roasted", hvor han er en af seks latterspredere i castet.

- Det er ment som en erindringsbog, som handler om to intense perioder i hendes liv. Den ene er omkring hendes hjertetransplantation, og den anden er omkring den periode, hvor vi fandt sammen igen for et par år siden, forklarer Lasse om Lines kommende bog.

- Jeg har fået lov til at læse med, og det er… jeg skal passe på ikke at snakke for meget om det, fordi jeg bliver rørstrømsk. Jeg begynder at tude, fortsætter han.

Lasse Rimmer
Til premieren på det nye Prime-program "Roasted" havde Lasse Rimmer ladet Line Hoffmeyer blive derhjemme.
 Foto: Mikael Rieck

I videoen øverst i artiklen kan du se, at den 52-årige komiker kæmper med at holde tårerne tilbage, når bogen er det aktuelle taleemne. Det betyder dog ikke, at det er en dårlig bog. Tværtimod forsikrer Rimmer.

- Det er skidegodt, og hun er virkelig dygtig. Det skal jeg sige, når jeg er hendes kæreste, siger Lasse og fortsætter:

- Jeg vidste godt, hun kunne skrive, men der er elementer undervejs, hvor jeg tænker ”Det der kan jeg ikke. Det ville jeg ikke kunne, om jeg så prøvede resten af livet”. Det er virkelig godt skrevet.

På Saxo.com kan man se, at Line Hoffmeyers bog forventes at ramme handlen til oktober. Og skal man tro den stolte kæreste, er det en bog, som både Lines følgere og komplet fremmede kan få gavn af.

Se hele interviewet med Lasse Rimmer øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold