Kendte13. april 2024 (opd. 13. april 2024)

Lasse Rimmer i kæmpe gældsfælde: Nu er hans bolig og bil i fare

Den kendte komiker har en gæld på 4,1 millioner kroner til Skat, fordi han ikke har betalt sin skat til tiden - nu er hans hus og bil i fare for at blive taget
Der er ikke meget at smile over for Lasse Rimmer, når det gælder privatøkonomien. Men i kærligheden har han og Line Hoffmeyer meget at glæde sig over.
Der er ikke meget at smile over for Lasse Rimmer, når det gælder privatøkonomien. Men i kærligheden har han og Line Hoffmeyer meget at glæde sig over.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer sælger huset

Den kendte komiker og tv-vært Lasse Rimmer er havnet i en økonomisk knibe med en gæld til det offentlige på intet mindre end 4.126.868 kroner.

Derfor har Gældsstyrelsen taget udlæg i både hans hus og bil i et forsøg på at kradse pengene ind, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge dokumenterne, som SE og HØR også har gennemgået, kan man se, at udlæggene er helt nye.

Alle er nemlig oprettet i Tinglysningen i denne uge.

Gælden er splittet i to poster. En på 3.897.916 kroner som der er taget udlæg i huset i Karslunde på.

Og så en yderligere gæld på 228.952 kroner som myndighederne forsøger at sikre sig pengene for i både huset og i Lasse Rimmers Seat Ibiza fra 2021.

Overfor avisen erkender komikeren da også, at noget er gået helt galt i hans økonomi, og han nu er endt i en regulær gældsfælde.

"Jeg har ikke sørget for at have det nødvendige overblik, og det er kun min egen skyld," forklarer han i et skriftligt svar.

Gælden handler ifølge ham alene om forsømt skattegæld.

Ja, der skal nok en stærk tår til for at få den gæld til at glide ned, Lasse.
Ja, der skal nok en stærk tår til for at få den gæld til at glide ned, Lasse.
 Foto: Dan Mariegaard

Udover nu at forsøge at slide pengene hjem sælger han nu huset.

Men selv hvis det lykkedes at få de ønskede lidt over fem millioner kroner i kassen, er det måske ikke nok til at dække hele gælden.

Lasse Rimmer betalte tilbage i 2005 pæne 3.350.000 kroner for stedet. Men udover skattegælden er der i dag også tinglyst et boliglån på 3.389.000 kroner, som blev optaget i 2018.

Det er uvist, hvor meget af denne gæld, der i dag er betalt tilbage.

Midt i alle de økonomiske trængsler kan Lasse Rimmer så glæde sig over, at forholdet til influenceren Line Hoffmeyer er genetableret midt i hendes kamp mod et meget dårligt helbred.

Måske endda så meget at de snart kan høre kirkeklokkerne ringe til et nok noget nedskaleret bryllup.

Sponsoreret indhold