Kendte17. april 2024 (opd. 17. april 2024)

Lasse Rimmer i store problemer: Sådan fik Line Hoffmeyer besked

Det er ikke Lasse Rimmer, der økonomisk har bukserne på i forholdet til Line Hoffmeyer - i stedet er det nu hendes mor, der betaler, når han næste gang skal på ferie
Kærlighed er gratis - og den er stor mellem Lasse og Line, selvom han økonomisk er havnet i et dybt hul, som selv hun ikke kan trække ham op af.
Kærlighed er gratis - og den er stor mellem Lasse og Line, selvom han økonomisk er havnet i et dybt hul, som selv hun ikke kan trække ham op af.
 Foto: Hanne juul

LÆS OGSÅ: - Har betalt 100 procent i strafrenter

Midt i milliongælden, som Skat vil kradse ind hos Lasse Rimmer, kommer komikeren nu med godt nyt.

- Det er en god nyhed for min kæreste, for vi har jo ikke fælles økonomi.

- Hun har ikke noget med det her at gøre, siger han tirsdag i sit sludre-snakkeprogram "Elefanten i Rummet", som han laver sammen med vennen Andreas Bo.

Her afslører han, hvordan gælden på næsten fire millioner kroner har vokset ham over hovedet, og som vil efterlade ham med 0 kroner på kontoen - også til pensionen - når alt er betalt.

Heldigvis har han en meget forstående partner i Line Hoffmeyer, som han selv måtte fortælle de triste nyheder til.

- Da jeg begyndte at blive bevidst om, hvor stort problemets omfang var for måske et par år siden, der var vi fra hinanden.

- Og da vi så finder sammen, siger jeg: "Du skal lige høre, hvordan tingene går - det går ikke skide godt, det her", forklarer han videre.

Tilsyneladende har Line, der selv har meget at kæmpe med, taget situationen med ophøjet ro:

- Det er jo heldigt, at jeg er sammen med en kvinde, der har styr på sin butik.

- Hun ved godt, hvad hun laver, lyder det rosende fra Lasse.

Festen er på mange måder forbi for Lasse Rimmer, der nu skal ud og tjene rigtig mange penge for at betale sin skattegæld retur.
Festen er på mange måder forbi for Lasse Rimmer, der nu skal ud og tjene rigtig mange penge for at betale sin skattegæld retur.
 Foto: Dan Mariegaard

- Den (hendes økonomi, red.) har ikke noget med min butik at gøre.

- Det strækker sig jo tilbage til længe før jeg mødte hende, det her, erkender Lasse og fortsætter:

- Det er kronisk for mit vedkommende og et problem, jeg er nødt til at løse.

Et andet lyspunkt for Lasse er, at et af rygterne om hans og Lines forhold effektivt kan manes i jorden.

- Lige da vi mødte hinanden, var der jo folk, der kigger på en kvinde i 20'erne og en mand i 40'erne og tænker: Hvad fuck laver så pæn en ung kvinde sammen med ham? Hun er sammen med ham for pengene.

- Og det er så dejligt, synes jeg også, at nu får vi ligesom etableret, at der ER en golddigger i vores forhold, men det er IKKE hende.

Svigermor betaler hans ferie

I sin nye rolle som golddigger kommer Lasse fremover til at trække hårdt på både Line og familien.

- Hvis jeg på nogen tænkelige måde får brug for mit pas i løbet af de næste tre-fire år, hvis jeg overhovedet skal ud af landet, så bliver det på andres nåde. Så kommer hun (Line, red.) til at samle hele regningen op. Fordi det kan jeg jo ikke forsvare.

- Jeg har planlagt, at jeg skal på en ferie om forholdsvis kort tid. Men det er, fordi jeg er blevet inviteret af min svigermor.

- Jeg er 52 år gammel. Og jeg er nødt til at vente på min svigermor siger: Skal du ikke med på ferie?

- Det kunne jeg godt tænke mig nu. For de sidste tolv år har jeg åbenbart taget på ferier, hvor jeg skulle have betalt skat i stedet for.

Sponsoreret indhold