Kendte22. juni 2023

Lasse Rimmer med vild hyldest af Line Hoffmeyer: – Hun får mit hjerte til at smelte

Komikeren er stormester i kærlighedserklæringer
Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer er smaskforelskede. Det stod i den grad klart, da de forleden mødte op til premieren på "No Hard Feelings". 
Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer er smaskforelskede. Det stod i den grad klart, da de forleden mødte op til premieren på "No Hard Feelings".
 Foto: Hanne Juul

Nok har Lasse Rimmer, 51, og Line Hoffmeyer, 31, haft noget af et on/off-forhold, men der skal ikke herske tvivl om, at parret lige nu har status fast plantet på on.

I dag har Line Hoffmeyer fødselsdag, og det skorter hverken på gaver eller store vendinger på både Hoffmeyer og Rimmers respektive Instagram-profiler.

På førstnævntes Instagram story kan man således se, at influenceren har fået et par smukke øreringe med perler og diamanter af sin hjertenskær, ligesom der på en konvolut stod skrevet "Til mit livs kærlighed, mit uendelige held, min ledsager, min kvinde".

Og det er ikke kun på konvolutter, Lasse Rimmer har spidset den helt store pen: På sin Instagram kommer han med en kærlighedserklæring af de helt store.

Her indleder "Stormester"-værten med at fortælle om Hoffmeyers store kærlighed til Bone's og fadøl, og at hendes børnetække får hans "hjerte til at smelte".

– Hendes generøsitet, medfølelse, korkprop-humør og fineste hjerte er nogle af de mange egenskaber, der tit og helt pludseligt gør mig aldeles ør af taknemmelighed over, at jeg er den, hun vælger at dele sig selv og livet med, lyder det i den floromvundne kærlighedserklæring.

– Jeg har aldrig været gladere for at være hendes livspartner og for at få lov at fejre hendes fødselsdag. I dag bliver hun 31. Tillykke, elskede Line, afslutter han.

Rimmer og Hoffmeyer stod frem som par tilbage i 2015, og i 2019 forseglede de kærligheden ved et bryllup i Aarhus.

To år senere blev skilsmissen en realitet, men da kalenderbladet viste 2022 fandt de to sammen igen, og knap et halvt år senere betegnede de forholdet som "endegyldigt forbi".

Igen skulle det dog vise sig, at de to ikke kunne undvære hinanden, og de fandt sammen igen – og at dømme ud fra kærlighedsudbruddene så er det denne gang "for good".

Sponsoreret indhold