Kendte16. september 2021

Lasse Rimmer afslører: - Jeg er ikke færdig med at kunne lide Line

I en spørgerunde på Instagram fortæller den 49-årige komiker og tv-vært, hvordan han har det ovenpå bruddet med Line Hoffmeyer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190830_mr_comedy_89_2.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Rigtig mange af Lasse Rimmers følgere var i det særligt betænksomme hjørne, da han onsdag inviterede til en spørgerunde på sin Instagramprofil, hvor over 75.000 kigger med.

Flere spurgte nemlig til komikerens velbefindende, og det gav ham anledning til at fortælle ærligt om den skilsmisse, som han og 28-årige Line Hoffmeyer er ved at gå igennem.

- Jeg har det efter omstændighederne rigtig godt. Der er meget der er sådan oppe i luften og lidt kaotisk lige nu. Der er en masse ting, der lige skal falde i hak, og det kommer til at tage tid, svarer han til spørgsmålet ”Hvordan har du det?”

- Der er ny bolig – og arbejdssituation. Og privatlivet er jo noget andet, end jeg havde planlagt. Men jeg synes også, vi gør det godt sammen.

Blogger og instagrammer Line Hoffmeyer er i øjeblikket i fuld sving med istandsættelsen af sin nye lejlighed. Siden efteråret 2016 har parret boet sammen, delvist med Rimmers to teenagedøtre, i det hus som tv-værten købte sammen med ekskonen og moren til pigerne tilbage i 2005.

I april tog de så de første skridt hen mod en fælles drømmelejlighed – en nybygget 5-værelsers lejet sag i midt i byen.

- Måske havde jeg valgt en lidt mindre lejlighed, hvis jeg havde vist, at vi ikke ville komme til at dele den, men jeg er glad for at komme tilbage til København.

Ikke klar til dates

Selvom han er nyligt single er Lasse Rimmer dog ikke helt klar til at vende tilbage på dates lige i øjeblikket.

- Jeg ved sgu ikke, hvor lang tid, der kommer til at gå. Der er en pæn del af mig, der ikke er færdig med godt at kunne lide Line, selvom vi ikke skal være sammen. Det skal lige ud af kroppen først.

”Stormester”-værten får desuden spørgsmålet:

- Er der håb om en genforening mellem dig og Line?

Her understreger Rimmer, at han og eks’en er enige om at gå hver til sit.

- Nu har jeg før gjort det der med at gå og håbe alt for længe, at et dødt forhold blomstrer op igen. Og det bliver jeg virkelig ked af. Og så bliver jeg vred. Og jeg har ikke lyst til at være vred eller ked af det. Så vi er meget enige. Og jeg tror, den enighed er nøglen til at vi har det så godt sammen. Vi er meget afklarede om, at den dør skal vi ikke beholde nøglen til.

Den 10. august afslørede både Line og Lasse på hver deres Instagram, at de efter to års ægteskab havde taget beslutningen om at gå fra hinanden.

- Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af. Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv jeg kunne og mere til, jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt, lød det blandt andet i opslaget fra Line Hoffmeyer

Sponsoreret indhold