Kendte30. august 2021

Efter skilsmisse: Lasse Rimmer stopper som morgenvært

Nu skal familien have mere plads i komikerens liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lasse_rimmer_tsl_20190425_0426.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Efter bare to års ægteskab har komiker Lasse Rimmer og hans 28-årige hustru Line Hoffmeyer valgt at gå hver til sit.

Og den populære tv- og radiovært indrømmer da også, at ægteskaber historisk set ikke har været en kæmpesucces for ham.

Det gør han i et opslag på sin facebookprofil, hvor han samtidig afslører, at han trækker stikket på den morgenværtstjans, som han i flere år har haft på Radio 100.

- En indlysende følge af skilsmissen er også, at jeg ikke kommer til at være morgenradiovært på Radio 100. Jeg elsker at lave radio. Jeg elsker endnu mere at kunne være far. Selv om jeg kommer til at stå tidligt op og tale i en mikrofon sammen med Oliver og Anne, så er det allerede nu det bedste bytte, jeg har lavet: Familie for arbejde, skriver han.

Læsset væltede

Sidste efterår fortalte komikeren, at han på baggrund af situationen derhjemme, havde valgt at tage orlov fra sit arbejde på radioen.

Blandt andet fordi det var svært at jonglere familieliv og karriere. Line Hoffmeyer, der er blogger og influencer, stod for mange af de huslige pligter, ligesom hun stod op sammen med hans to døtre hver morgen. Hvilket i oktober udløste det, som hun selv kaldte ”et lille sammenbrud”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20190914_mho4539_1.jpg
 Foto: Martin Høien

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer blev gift i 2019. (Foto: Martin Høien)

- Mange dage har vi nærmest ikke set Lasse, fordi han var taget afsted på radio før vi stod op, og ofte videre til 8-12 timers TV-optagelser bagefter. Nogle gange med Stand-up-jobs efterfølgende, skrev Line Hoffmeyer.

Udover at få mere tid til familien, glæder den 49-årige stand up-komiker sig også til at sove lidt længere, end han er vant til.

- Og lad os være ærlige… det ER bare rarere at kunne sove til klokken 7, slutter han.

Sponsoreret indhold