Kendte11. august 2023

Lars von Trier laver gammeldags kontaktannonce på Instagram: - Jeg søger en kvindelig kæreste

Den 67-årige filminstruktør mener stadig, at han på sine gode dage kan udgøre en ganske munter partner – nu håber han på at finde kærligheden gennem Instagram
Lars von Trier søger en kæreste. Det afslører han på Instagram, hvor han har lagt en "gammeldags kontaktannonce" op med informationer om sig selv.
Lars von Trier søger en kæreste. Det afslører han på Instagram, hvor han har lagt en "gammeldags kontaktannonce" op med informationer om sig selv.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Lars von Trier søger kæreste / muse.

Sådan begynder Instagram-videoen fra Lars von Trier, hvor han åbent og ærligt fortæller om, at han er på jagt efter kærligheden.

I videoen starter den succesfulde danske filminstruktør med at få nogle ting på det rene om sig selv – præcis som man også ville gøre i en gammeldags kontaktannonce – eller nutidens datingprofiler.

- Jeg er 67 år gammel. Jeg har Parkinson, OCD og en i øjeblikket kontrolleret alkoholisme. Kort sagt, jeg burde med lidt held have et par hæderlige film i mig endnu.

”Riget Exodus” og ”Nymphomaniac”-instruktøren fortæller, at han uden at have den mindste viden om sociale medier nu prøver at søge en kæreste gennem internettet.

- Og på trods af alt klynk vil jeg til hver en tid påstå, at jeg på en god dag i det rette selskab ender med at kunne udgøre en ganske munter partner.

Lars von Trier slutter videoen af med at takke for folks uendelige tålmodighed.

Skulle man være interesseret lyder det fra von Trier, at man kan henvende sig på bill.mrk.lars@gmail.com.

Sidste år fortalte filmselskabet Zentropa, at Lars von Trier havde fået Parkinson.

En lille måned efter valgte Lars von Trier selv at sætte ord på sygdommen, hvor han dengang fortalte, at han ”har det bedre, men føler sig en lille smule mere dum, end han plejer.”

Lars von Trier var gift med Cæcilia Holbek Trier fra 1987-1996. Efterfølgende var han gift med Bente Frøge fra 1997-2015.

Han har døtrene Selma og Agnes med Cæcilia, imens han fik sønnerne Ludvig og Benjamin med Bente.

Bente Frøge valgte dengang at blive skilt fra Lars von Trier, efter det kom frem, at han havde haft en affære i fire år.

Sponsoreret indhold