Kendte 19. maj 2020

Lars Mikkelsen afslører: På dagpenge

Stjerneskuespilleren er ramt af coronakrisen.
(Foto: Dan Mariegaard)

Han er aktuel i den ene udenlandske produktion efter den anden, og også herhjemme har Lars Mikkelsen, 56, længe været en eftertragtet skuespiller.

Men ikke desto mindre er stjernen nu røget på dagpenge.

– Faktisk er jeg på dagpenge for første gang i mit liv. Ikke engang da jeg lige var kommet ud af teaterskolen, var jeg på dagpenge. Men det ville nok komme en dag, har jeg tænkt. Og det er så nu, siger Lars Mikkelsen til Ritzau. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: C More)

Mikkelsen er for tiden aktuel i C More-serien "Devils", hvor han spiller over for bl.a. "Greys Hvide Verden"-stjernen Patrick Dempsey, 54, og Laia Costa, 35. (Foto: C More)

Det er den verdensomspændende coronakrise, som for tiden gør det svært eller decideret umuligt for skuespilleren at udføre sit arbejde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Måske det er realistisk at komme tilbage på set engang i december. Jeg kan simpelthen ikke se det ske lige nu. Og slet ikke i internationale roller. Hvordan skal vi filme, når man ikke må være flere end ti mennesker samlet? Og hvilke scener er overhovedet mulige at indspille? Slet ikke kyssescener. Teater er også umuligt, for der må ikke være nogen publikummer, fortæller Lars Mikkelsen til Ritzau.

Sponsoreret indhold