Kendte27. april 2020

Efter radiolukning: Anders Lund Madsen åbner op om fyring

Det er de færreste, der er vilde med at få en fyreseddel af chefen. Og det gælder naturligvis også for journalist og tv-vært Anders Lund Madsen, der trods situationen har indset en række ting, som muligvis hjælper ham igennem den svære periode som ledig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_lund_madsen_8.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I øjeblikket er den 56-årige Anders Lund Madsen på vej ”Over Atlanten” på Kanal 5 sammen med YouTuber Julia Sofia, musiker Wafande, diamantdronning Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer og kunstner Kristian von Hornsleth.

I programmet følger seerne udfordringerne blandt de seks deltagere. Og trods uenigheder bliver både sammenholdet og en helt særlig fortrolighed udviklet.

Det ses tydeligt i det nyeste ”Over Atlanten”-afsnit, hvor Anders Lund Madsen sætter ord på sin tid efter fyringen fra den nu lukkede Radio 24/7:

- Jeg er jo lige blevet arbejdsløs. Lige inden jeg tog af sted, lukkede min radio. Og jeg var i vanvittigt dårligt humør her i den seneste måned, her op til vi tog af sted, fordi det piner mig, fortæller Anders Lund Madsen til kokken Jesper Volmer, der er gift med journalist og tv-personlighed Annette Heick.

Men heldigvis har turen ”Over Atlanten” fået den garvede journalist på mere positive tanker:

- Men den er tur er meget terapeutisk på den måde, at nu tænker jeg ”nåh, ja”, forklarer han og tager hånden op i luften som for at vifte noget væk.

- Det går nok! Men hele stressfornemmelsen over, hvordan skal jeg få et arbejde, eller jeg færdig, eller kan nogen bruge mig og så noget … Lige nu er den ikkeeksisterende.

- Og det er jo klart, fordi det her tvinger mig til at gå ned i gear … Jeg kan ikke sidde her og karriereplanlægge – jeg aner ikke, hvordan jeg skulle gøre det.

Selvom en fyring i den grad kan være hård, så er der noget, der tyder på, at Anders Lund Madsen tager hele situationen i stiv arm. Og måske har det i virkeligheden været en ekstra god ting at være med på skibet og i programmet.

I hvert fald er det lykkes at få tilværelsen som arbejdsløs lidt på afstand:

- Jeg sidder og kigger på vandet ikke? Så jeg synes, det er meget afslappende det her.

Se klippet, hvor Anders Lund Madsen åbner op om sin fyring, nedenfor.

Sponsoreret indhold