Lars Hjortshøjs vilde udfordring

Selv om Lars Hjortshøj, 52, er en modig mand, så måtte der en stuntman til, da han blev ramt af en bedemandsbil på sin cykeltur med 56-årige Martin Brygmann.

Selv om Lars Hjortshøj, 52, er en modig mand, så måtte der en stuntman til, da han blev ramt af en bedemandsbil på sin cykeltur med 56-årige Martin Brygmann.

(Foto: Peter Grosen)

Hvad er rigtigt, og hvad er opdigtet?

Akkurat ligesom i komedieserien "Klovn" kan det også være svært at gennemskue i den nye TV3-serie ”Store Lars”, som havde premiere på TV3 og Viaplay i torsdags.

Lars Hjortshøj, der er idémanden bag og hovedrolleindehaveren, løfter dog lidt af sløret for det.

– Vi spiller os selv og digter ovenpå. Martin Brygmann spiller en overdreven udgave af sig selv, ligesom jeg selv gør, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lars Hjortshøj er idémanden bag serien, der har ham selv i hovedrollen og titlen ”Store Lars”. – Vi ved, hvad der sker i scenerne, og hvad vi skal gøre, men der er ikke skrevet replikker og dialog. Heldigvis ved jeg, at Martin Brygmann er enormt skrap til at improvisere, og det har vi brug for, når vi laver den her serie. (Foto: Peter Grosen)

Det er første gang, komikeren begiver sig ud i at lave sin helt egen tv-serie. I det nye projekt jagter han kærlighed og mere.

– Jeg synes, jeg har fået den anerkendelse, der tilkommer mig. Men jeg tror, alle kan spejle sig i, at vi hele tiden skal have mere succes og opnå noget andet og få respekt fra andre.

– Det kan jeg godt genkende, selv om jeg synes, jeg har fået rigeligt med opmærksomhed de seneste 25 år, lyder det fra komikeren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Selv om solen skinnede fra en skyfri himmel, så var vinden kold, da optagelserne fandt sted i april. Heldigvis var vinterjakkerne endnu ikke gemt væk for sommeren. (Foto: Peter Grosen)

Der er da heller ikke nogen grænser for, hvad han vil skildre i kærlighedskomedien.

– Det er en komikers opgave at sige ting højt. Jeg ved godt, at folk i øjeblikket er meget bange for at krænke og sige noget uheldigt om nogen, men hvis man er det, så skal man ikke være komiker.

– Jeg har dog ikke lyst til at udstille mine børn. Men min hustru er blevet udsat for meget igennem årene, siger Lars Hjortshøj.

Se flere billeder fra optagelserne til "Store Lars" i galleriet herunder:

Lars Hjortshøjs vilde udfordring

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close