Landsholdet savner Christian Eriksen: - Han mangler hver dag

Foto: Tim Goode/PA Images/Ritzau Scanpix

Når det danske landshold flyver til Baku i Aserbajdsjan, hvor de skal spille kamp mod Tjekkiet, i dag, bliver det stadig uden Christian Eriksen på holdet.

Selvom de danske spillere klarer det med bravur og har sikret sig en plads i kvartfinalen uden midtbanespilleren, der fik et hjertestop under EM-kampen mod Finland, kan savnet af den 29-årige spiller i den grad mærkes på holdet.

Pierre Emile Højbjerg satte torsdag ord på, hvordan det er at undvære Danmarks nummer 10 og stadig være med i EM.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Konen Sabrina Kvist Jensen og Christian Eriksen (Foto: Lars H. Laursen)

- Han kan afgøre en kamp. Han er en af lederne. Han er vores stjerne, som vi kan læne os op ad. Det er selvfølgelig noget, vi savner. Også hans tilstedeværelse i lejren er savnet, siger midtbanespilleren ifølge Ekstra Bladet.

- Nu sad jeg og nogle af de andre ved samme bord som ham. Hans plads er der stadig, og han mangler hver dag. Vi gør det her for ham, og han betyder meget for os. Det er virkelig ærgerligt, at han ikke er der. Det er et tab, han ikke er der, fortsætter han ifølge B.T.

Frokost med kammeraterne

Christian Eriksen var efter sit kollaps midt på plænen i Parken indlagt på Rigshospitalet i København i flere dage.

Efter en lang række undersøgelser og en operation blev han udskrevet, og nu tager han den stadig med ro sammen med familien i trygge rammer i Odense, mens han kommer sig efter den uhyggelige oplevelse.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Han savner tilsyneladende også sine landsholdskammerater, for han har været forbi EM-lejren i Helsingør og spise en frokost med gutterne.

De andre spillere har tidligere fortalt, at det betyder alverden for dem at få beskeder fra ham og ikke mindst se, at han har det godt.

Kvartfinalen mellem Danmark og Tjekket går løs på lørdag klokken 18.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close