Kendte29. oktober 2019

"Landmand"-Jack håber på mere tv

Den sympatiske og hjertevarme landmand Jack håber, at han kan medvirke i flere tv-programmer. Han synes nemlig, at det er hyle-skægt at stå foran et kamera
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand-jack_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Hver tirsdag aften har han fyldt os med smil, latter og masser af hjertevarme, når han med et forsigtledte efter kærligheden på tv.

Og står det til den sympatiske landmand Jack, slutter tv-eventyret forhåbentlig ikke her.

Den 55-årige landmand fra Sønderjylland er hvert fald mere end klar til at lave tv, efter han medvirkede i denne sæson af ”Landmand søger kærlighed”.

Det fortæller han til SE og HØR:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand-jack_pg_3.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

På Jacks gård kan man leje en boks til sin hest - derfor er der altid liv og glade dage på gården. Foto: Peter Grosen

- Hvis jeg kunne tjene mine penge på det, havde jeg skiftet branche. For det var da hyle-skægt, og det har været en kanon oplevelse, fortæller Jack og tilføjer:

- Jeg ville hvert fald ikke sige nej til noget nyt tv på stående fod. Jeg vil meget gerne være med i sådan noget igen, og det skal være noget med kærlighed – og noget som folk kan lide. Det vil jeg meget gerne. Nu har jeg hørt om det program, der hedder ”Gift ved første blik”, og det lyder da voldsomt, men også sjovt. Det ville da være hyle-grin at være i, fortæller Jack begejstret til SE og HØR.

På spørgsmålet om en omgang ”Vild med dans” også kunne lokke, svarer han noget tøvende:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/landmand-jack_pg_5.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Jack overtog gården i Sønderjylland i 1998-99. Foto: Peter Grosen

- Nej, det er ikke lige mig. Men det må da gerne være noget tv med udfordring. Det kunne for eksempel være en rejse på motorcykel, det kunne da være fantastisk at lave, fortæller Jack.

- Der er jo også de der overlevelsesprogrammer, men det er jeg sgu nok blevet for gammel til, tilføjer han med et grin.

Selv om Jack ikke fandt kærligheden i programmet, har han kun positive ting at sige om hele eventyret:

- Jeg nød det virkelig. Jeg smilte hele tiden, og det kan jeg jo se her bagefter. Jeg har det fantastisk. Jeg nød det, som var det en ferie. Det var jo en kæmpe oplevelse, og vi arbejdede sammen med de mest glade mennesker, siger Jack til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand-jack_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Jack kæmpede i mange år med et massivt alkoholmisbrug, men er i dag fuldstændig tørlagt. Foto: Peter Grosen

- Jeg kan kun anbefale det, og det siger jeg også til mennesker: Giv slip og følg med legen. Jeg var da bange første gang, jeg skulle møde pigerne. Aftenen inden skal det da ikke være nogen hemmelighed, at jeg gik til stranden, sokker af og ud i vandet med fødderne. Jeg kæmpede for at finde jordforbindelse. Så gik jeg hjem igen og i seng. Og dagen efter mødte jeg jo fire søde piger, og så var det jo fantastisk, lyder det fra den livsglade landmand.

Måske gav programmet ikke en kæreste – men den gav så meget andet, fortæller Jack i dag:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-29_kl._17.01.26.png
 (Foto: TV 2)

Jack elskede kameraet og at være med i "Landmand"-programmet. Foto: TV 2

- Jeg har gået rundt ude på denne gård i ti år og gemt mig. Nu skal jeg ud, og nu er jeg på vej tilbage ud i samfundet igen. Jeg har ikke været så god til det – men det har programmet hjulpet mig til – at komme frem og udfordre mig selv, siger Jack, der i kølvandet på programmet har fået massevis af positive henvendelser.

- Nu gemmer jeg mig ikke, jeg nyder at snakke og tale med folk, og jeg har fået et netværk så stort, siger Jack, inden han filosofisk tilføjer:

- Det er en gave at have livet, det skal vi huske. Der er jo så mange gaver, det er bare at kigge ud ad vinduet. Bare at se solen skinne hver morgen, det er jo en gave i sig selv.

Sponsoreret indhold