Lakridskongen overhalet

Johan Bülow ejede en overgang Danmarks dyreste sommerhus. Nu har en dansk Dubai-millionær overhalet ham - og nu er de næsten naboer i Tisvildeleje.

Johan Bülow ejede en overgang Danmarks dyreste sommerhus. Nu har en dansk Dubai-millionær overhalet ham - og nu er de næsten naboer i Tisvildeleje.

Foto: All Over

 

44.075.000 kr. for en bræddehytte med et tag af fibercement i et forblæst Nordsjælland.

44.075.000 kr. Det astronomiske beløb med de otte cifre har den 42-årige danske webhotel-udvikler Jacob Nordestgaard Jensen betalt for et 76 kvm. stort sommerhus i Tisvildeleje.

Danmarks dyreste sommerhus kostede over 44 mio. kroner.

Danmarks dyreste sommerhus kostede over 44 mio. kroner. (Foto: Jesper Sunesen/Aller Media)

Dermed er han ejer af Danmarks suverænt dyreste fritidsbolig.

Samtidig overgår Jacob Nordestgaard Jensen lakridskongen Johan Bülow, som i 2020 betalte 28.240.000 kr. for en feriebolig på samme vej og med samme udsigt til Kattegat. Bülows sommerbolig var på det tidspunkt Danmarks dyreste.

Jacob Nordestgaard Jensen, som bor i Dubai og som helst holder sig under mediernes radar, overtog sit sommerhus 1. november. Det har ikke været udbudt til salg offentligt. Den tidligere ejer er frikirken Alive.

Nordestgaard har i forbindelse med købet lånt 10 mio. kroner i Totalkredit til næsten nul procent i rente.

Danmark dyreste sommerhus blev bygget i 1984 og det ligger på en grund på 5.270 kvm.

Sommerhuspriserne går ofte amok i Tisvildeleje. Tidligere i år solgte den tidligere tv-kok Camilla Plum sit 70 kvadratmeter store fiskerhus for 25 mio. kr.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close