Kendte 15. februar 2021

LaBeouf datede både Sia og FKA Twigs på samme tid – mens han var gift

En lettere rodet Hollywood-affære med hele fire implicerede stjerner dukker nu op til overfladen, efter sangerinde Sia afslører, at den skandaliserede Shia LaBeouf datede både hende og FKA Twigs i 2019 – alt imens han vel og mærke var gift med Mia Goth. Ifølge Sia Furler skulle han endda have brugt de samme scorereplikker på dem
Foto: MEGA

Da den australske ”Chandelier”-hitmager Sia Furler hurtigt forsvarede sin kollega FKA Twigs’ sagsanlæg mod skuespilleren Shia Labeouf, var det mere end blot almindelig søsterlig opbakning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge hende har LaBeouf, som hun dengang kaldte for en ”patologisk løgner”, datet både hende og den britiske sangerinde, mens han stadig var gift med 27-årige Mia Goth.

I et interview med The Sunday Times fortæller hun, at hun endda blev ”narret” ind i den rodede affære af en charmerende Shia, der brugte de samme vendinger overfor begge sine sidespring.

Det skriver Daily Mail.

- Han brugte de samme replikker over for mig og Twigsy (FKA Twigs red.), fortæller hun.

Elsker ham alligevel

Indtil de to kvinder talte med hinanden, troede de begge, at de var den eneste person, som han datede på daværende tidspunkt.

- Men det var jo ikke tilfældet. Og han var endda stadig gift, lyder det fra 45-årige Sia.

Han fortalte hende, at han ville giftes med hende og starte et liv i ædruelighed.

Foto: MEGA

Sia og Shia skulle egentlig have arbejdet sammen på hendes kommende film "Music", men hans rolle blev allerede før de voldsomme anklager skrevet om til at skulle passe Kate Hudson i stedet. (Foto: Mega)

På trods af løgnene og sagsanlægget indrømmer den australske popstjerne alligevel, at hun altid vil holde af skuespilleren, hvis evner hun flere gange har benyttet sig af kunstnerisk. Blandt andet i ”Electric Heart”-musikvideoen i 2015, hvor han dansede rundt i et stort bur med Sias muse; Maddie Ziegler.

- Jeg har det, som om jeg altid vil elske ham, fordi han er en syg lille hvalp, fortæller hun om de komplicerede følelser, hvorefter hun understreger, at han aldrig var fysisk voldelig overfor hende på samme måde som overfor FKA Twigs, men at hun alligevel føler sig "ført bag lyset". 

Da ekskæresten FKA Twigs, med det borgerlige navn Tahliah Delbert Barnett, i slutningen af 2020 gik til både pressen og retten i Los Angeles med anklager om overgreb samt psykisk og følelsesmæssig vold, tweetede Sia:

“Jeg er også blevet såret følelsesmæssigt af Shia, en patologisk løgner, som narrede mig ud i utroskab ved at påstå, han var single,” skrev hun, før hun siden slettede sin profil på grund af kritik af sin kommende film.

”Jeg er overbevist om, at han er meget syg, og jeg har medfølelse for ham OG hans ofre,” lød det.

Foto: MEGA

Den britiske sangerinde FKA Twigs har siden søgsmålet fortalt, at hun ofte vågner i panikanfald om natten. Ifølge hendes selv har hun fået stillet en PTSD-diagnose efter LaBeouf-forholdet (Foto: Mega)

34-årige Shia LaBeouf og Mia Goth var gift i to år, før de i oktober 2018 indgav skilsmissedokumenterne.

I mellemtiden var Sia Furler gift med filmskaber Erik Lang, men de blev dog skilt allerede i 2014.

Skjulte kønssygdom
Den australske sangerinde kommer i interviewet med The Sunday Times ikke ind på nogen mere specifik tidslinje over forholdet til LaBeouf, men hans forhold til FKA Twigs varede under et år, før det sluttede i maj 2019.

Omdrejningspunktet for de voldsomme anklager fra afsender FKA Twigs rettet mod Shia, er en køretur, som fandt sted på valentinsdag forrige år. Her skulle LaBeouf bag rattet i høj fart have slingret og truet med bevidst at køre galt, hvis ikke hun erklærede sin kærlighed til ham.

Foto: MEGA

Skuespillerparret Shia LaBeouf og Mia Goth begyndte af date hinanden helt tilbage i 2012. Deres skilsmisse i 2018 har tilsyneladende været en lidt længere affære, end hvad Shia har ville indrømme hidtil (Foto: Mega)

Inden da skulle han have råbt ad hende, forsøgt at tage kvælertag og smidt hende ind i bilen, da hun forsøgte at slippe væk.

Desuden indeholder retsdokumenterne særdeles kulørte detaljer om et mildest talt absurd stunt, hvor skuespilleren angiveligt skulle have brugt make-up på sine kønsorganer for at skjule – og bevidst smitte Barnett med – en kønssygdom.

Findes ingen undskyldning

Den 32-årige danser og sangerinde har siden fortalt, at forholdet til skuespilleren – samt de ting, han udsatte hende for – har givet hende PTSD, eller posttraumatisk stresssyndrom.

LaBeouf afviser samtlige anklager – generelt og specifikt.

Ifølge han advokater nægter han sig skyldig i nogen former for seksuel vold mod ekskæresten.

Foto: MEGA

Selvom de veksler lidt mellem sammen og hver for sig, så ses Shia stadig ofte i selskab med endnu en af sine stjernekollegaer - den unge Margaret Qualley (Foto: Mega)

Han har dog sendt en generel beklagelse ud, som svar på FKA Twigs søgsmål:

”Der findes ingen undskyldninger for mit alkoholmisbrug, mine aggressioner. Jeg har været voldelig overfor mig selv og alle omkring mig i flere år. Jeg har en historik, hvor jeg har såret folk tættest på mig. Jeg skammer mig over den historik, og jeg er ked af, at jeg har såret dem. Der er ikke så meget andet, jeg kan sige,” skrev han.

Sponsoreret indhold