Kendte12. december 2020

Sangerinde sagsøger skuespiller for voldelig adfærd: Det værste, jeg har prøvet i hele mit liv

FKA Twigs anklager ekskæresten Shia LaBeouf for voldelig adfærd samt psykiske, følelsesmæssige og seksuelle overgreb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_48.png
 Foto: MEGA

Når hun ikke står på scenen hedder sangerinden FKA Twigs i virkeligheden Tahliah Debrett Barnett.

Og det er samtidig også afsendernavnet på et søgsmål, som ifølge New York Times er blevet indleveret for højesteret i Los Angeles.

I anklagerne beretter den 32-årige amerikanske kunstner om voldsom voldelig adfærd og psykisk misbrug, som hun var udsat for i den periode, hvor hun dannede par med skuespiller og tidligere børnestjerne Shia LaBeouf, 34.

Det skriver mediet, der har gået indsigt i dokumenterne i sagen.

Truede med at køre galt

Omdrejningspunktet for de voldsomme episoder er en køretur, som fandt sted på valentinsdag forrige år. Her skulle LaBeouf bag rattet i høj fart have slingret og truet med bevidst at køre galt, hvis ikke hun erklærede sin kærlighed til ham.

Inden da skulle han have råbt ad hende, forsøgt at tage kvælertag og smidt hende ind i bilen, da hun forsøgte at slippe væk.

- Det jeg gik igennem med Shia, var det værste, som jeg har prøvet i hele mit liv, siger hun.

Hun forklarer videre, hvorfor hun er interesseret i at gå til retten med anklagerne, og hvorfor hun stiller sig frem nu.

- Jeg vil gerne skabe viden om hvilke taktikker, en person der begår overgreb, bruger til at kontrollere dig og tage magten fra dig, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/131024912_233479841532608_8911659043389290421_n.jpg
 Foto: MEGA

Parret var sammen lidt under et år (Foto: MEGA)

"Jeg skammer mig"

Stjerneparrets forhold varede lige under et år, og den anklagede part, Shia Labeouf, svarede torsdag på Barnetts beskyldninger i en mail til avisen:

”Der findes ingen undskyldninger for mit alkoholmisbrug, mine aggressioner. Jeg har været voldelig overfor mig selv og alle omkring mig i flere år. Jeg har en historik, hvor jeg har såret folk tættest på mig. Jeg skammer mig over den historik, og jeg er ked af, at jeg har såret dem. Der er ikke så meget andet, jeg kan sige.”

FKA Twigs beskylder desuden Shia for helt bevidst at have overført en kønssygdom til hende.

Og søgsmålet fra sangerinden står ikke alene.

LaBeouf er før blevet beskyldt for at have været voldelig eller aggressiv overfor sin ekskæreste.

Stylisten Karolyn Pho, en anden af hans tidligere kærester, tilføjer til anklagerne i skriftet. Han skulle ifølge hende have – stærkt påvirket af alkohol – holdt hende nede i sengen, før han gav hende knytnæveslag, der fik hende til at bløde.

Sponsoreret indhold