Kendte21. januar 2021

Kylie Jenner svarer igen: Her er mit rigtige brusebad

Det hele var en stor misforståelse – selvfølgelig kan vores allesammens Jenner stille med et ordentligt vandtryk i brusekabinen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På internettet kan man få hagl for stort set hvad som helst.

Alligevel lader det til, at den ellers så erfarne tv-personlighed, Kylie Jenner på 23, forleden blev en smule overrasket over bagatelgrænsen for kritik.

- Jeg bliver ved med at se mit fucking bad på internettet, lyder det nu fra Kylie i en Instagram-story.

Den stenrige ”Keeping up with the Kardashian”-stjerne kom under mystiske omstændigheder i vælten, da brugere overalt i verden bemærkede hendes tilsyneladende slappe vandtryk.

En badeværelsesmæssig mangel, som man ikke lige umiddelbart forventer at se i verdens rigeste influencers marmor-brusebad.

Sætter internettet på plads

Så nu må den unge milliardær forklare sig. Og det skal vi da lige love for, hun gør.

- Godmorgen, sikken smuk dag, lyder det først fra Kylie, der lægger an til at forklare sig overfor sine 210 millioner følgere.

- Jeg postede en video af badet på mit hovedkontor, som jeg elsker. Det er et fantastisk bad, og jeg har intet problem med det, men alle blev ved med at finde mit vandtryk… bekymrende.

Jenner, der lige har nydt en velfortjent ferie i Mexico, fortsætter med en demonstration af det bad, der må være hendes primære, forstås.

Og ikke overraskende viser det sig at være ganske overdådigt.

Se videoen af Kylies ægte bad herunder:

Tak for tankerne

Er man så heldig at tage bag hjemme ved Kylie Jenner, kan man eksempelvis nyde godt af en tilsyneladende ganske præcis temperaturindstilling, ligesom man kan tænde for vandet allerede ved indgangen, så man ikke skal hele vejen hen til selve bruseren for at regulere vandet.

Og ja, trykket på strålen ser faktisk ganske acceptabelt ud.

- Jeg vil ikke spilde vand, men her er mit vandtryk. Det er fantastisk. Tak for jeres tanker ellers.

Således oplyst.

Millarder på kontoen, men dårligt bad

Det falske bad, som brugere på især Twitter undredes sig over, var genstand for både stor latter og lettelse.

"Hvorfor er der ingen, der taler om hvor shitty Kylie Jenners bad er. Vandtrykket og det brusehoved? Find en blikkenslager til den pige, med det samme," lød det blandt andet.

Især kontrasten til Jenners enorme rådighedsbudget forvirrede folk.

Hun skulle nemlig gerne have knaster nok til at opgradere, hvis hun skulle være utilfreds med forholdene på sine badeværelser.

I 2020 røg hun ind på plads nummer 29 på Forebes liste over de rigeste selvgjorte forretningskvinder med en formue på lige omkring 700 millioner dollars.

Sponsoreret indhold