Kendte20. januar 2021

Kylie Jenner indtager ”Paradise Hotel”

TV3 er lige nu i fuld gang med optagelserne til de to nye sæsoner af reality-hittet ”Paradise Hotel” – men danskerne er ikke de eneste, der er tjekket ind på drømmehotellet lige nu
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods en fortsat verserende corona-pandemi over hele verden, så er det ikke alle, der har det lige nemt med at blive derhjemme.

Det gælder i hvert fald for den 23-årige makeup-mogul Kylie Jenner, der her til morgen kunne dele et par afslørende billeder på sin Instagram.

For selvom billederne i sin forstand ikke viser meget anderledes end normalt – hende der slænger sig i en lille bikini. Så er det denne gang baggrunden, der afslører hendes destination.

For det er ikke hvilken som helst infinity-pool, som hun viser sine mere end 210 millioner fans. Milliardæren er nemlig tjekket ind på intet mindre end Paradise Hotel i Mexico.

- Drømmende, skriver hun kortfattet til billedet og den korte video, der viser hende posere i den ben berømte døråbning ud til poolen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er altså ikke kun heldige danskere, der drømmer om at vinde 500.000, der lige nu har indtaget selveste ”Paradise Hotel”.

På billedet ses nemlig tvillinge-hotellet, hvor TV3 i skrivende stund er i fuld færd med at optage hele to sæsoner af reality-hittet, i baggrunden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie_jenner_4.jpg
 Foto: MEGA

Kylie Jenner er åbenbart ikke sky for at tage på ferie i disse tider. Foto: MEGA

Men om Kylies besøg på det nærliggende hotel betyder, at der bliver et glimt af hende i tv-programmet, det vides dog endnu ikke.

Sponsoreret indhold