Kendte26. april 2024

Kvinde endte på Anders Hemmingsen: Så blev hun bestormet med hadbedskeder

Da Anders Hemmingsen valgte at dele en video på sin Instagram-profil uden at spørge lov, resulterede det i en masse ubehagelige beskeder for Alfrieda Seren
Anders Hemmingen undskylder i Go' Aften Live overfor Alreida Seren, der har modtaget et hav af hadbeskeder, efter han valgte at dele hendes video på sin Instagram-profil. 
Anders Hemmingen undskylder i Go' Aften Live overfor Alreida Seren, der har modtaget et hav af hadbeskeder, efter han valgte at dele hendes video på sin Instagram-profil.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen får druk-kritik - Nu reagerer han

Alfrieda Seren var intetanende, da hun pludselig endte på Anders Hemmingsens Instagram-profil, som har 1,3 millioner følgere.

I en video, som den 32-årige biologistuderende havde delt på sin egen profil, fortæller hun, at hun kan tale med træer og "forbinde sig til træernes ånd, deres intelligens og få svar på nogle af livets spørgsmål".

Men den video blev pludseligt delt med over en million mennesker, uden Alfreida Seren selv havde bedt om det, og det udløste et hav af hadefuldebeskeder i hendes indbakke.

Det fortæller Alfrieda Seren under sit besøg hos Go' Aften Live.

- Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Personlige, krænkende kommentarer, ydmygende beskrivelser af mig som person, og dem har jeg altså modtaget en håndfuld af om dagen, lyder det fra Alreida Seren.

Anders Hemmingsen, der er manden bag profilen "andershemmingsendk", hvor han hver dag deler billeder og videoer sendt ind af hans mange følgere, var også til stede i studiet.

Her forklarer han, at videoen ikke blev delt i ond mening.

Den 38-årige influencer fastlår samtidig, at han er ked af de mange ondskabfulde beskeder, som Alfreida Seren har modtaget, hvorefter han giver hende en undskyldning.

Anders Hemmingsen fortæller dog, at han normalt kontakter folk, før han deler dem på sine sociale kanaler - men at den smuttede denne gang.

Til SE og HØR oplyser Anders Hemmingsen, at han ikke har yderligere kommentarer.

Sponsoreret indhold