Kendte5. marts 2024

Anders Hemmingsens feriemareridt: Hastet på hospitalet med brækket fod

Et par spritnye klipklappere har givet Anders Hemmingsen en noget mere kompliceret ferie i Mauritius, end han og kæresten havde håbet på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Anders Hemmingsen har kæresten Ninni Kjær med på ferien, og videoen her kan du se det første interview med parret.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: ANDERS HEMMINGSEN VISER KÆRESTEN FREM FOR FØRSTE GANG

Hvad der skulle have været en hyggelig og romantisk kæresteferie har udviklet sig noget mere dramatisk for Anders Hemmingsen.

Sammen med kæresten Ninni Kjær er Instagram-kongen i Mauritius, og i den anledning havde han selvfølgelig sørget for helt nyt og smart fodtøj, som skulle flashes ved poolen. Det gik dog ikke helt som planlagt, fortæller Hemmingsen i et interview med SE og HØR.

- Der sker det, at jeg har taget et par nye klipklappere med på turen, og de har slidt hul i mine fødder, så de bliver helt blodige, fortæller Anders over telefonen, mens han nyder en tiltrængt pause på en bar.

De spritnye klipklappere duer altså ikke, så i stedet erhverver han sig et andet og om muligt endnu mere moderigtigt par.

Her kan du se billeder fra Hemmingsens feriemareridt:

Anders Hemmingsen hastet på hospitalet

- Jeg har købt et par ”flip flops”, de der klassiske strandsandaler. Det resulterer i, at jeg går på vej ned ad en stentrappe med en bunke håndklæder i den ene arm og en iskaffe i den anden, forklarer Anders.

Og det er her, det går galt. Stentrappen ved poolen ender nemlig med at få skovlen under influenceren med de 1,3 millioner følgere.

- Jeg vrider om, og jeg kan ikke tage fra, så min fod vrikker om og knækker simpelthen. Jeg har brækket en knogle i min fod og render rundt med en stor skinne på og krykker, afslører Hemmingsen og uddyber:

- Jeg blev hastet på hospitalet. Det gør ondt, men det er ikke noget voldsomt, og jeg klarer den nok.

Svinedyrt brud

Ferien til Mauritius var cirka halvvejs, da Hemmingsen styrtede og brækkede foden. Og det har ikke været en billig omgang, afslører han.

- Jeg har brugt næsten 15.000 på en hospitalstur med scanning, udrykning og det hele. Det er rimelig nederen, siger Anders, som dog forhåbentlig kan få omkostningerne dækket af sin rejseforsikring.

Anders Hemmingsen og Ninni
Anders Hemmingsen og Ninni Kjær har måtte indstille sig på at sænke gåtempoet en anelse på resten af ferien.
 Foto: Mikael Rieck

Ferien er naturligvis blevet lige en tand mindre hyggelig, fordi Anders nu skal rende rundt med skinne og krykker. Heldigvis kan han dog tage skinnen af og nyde poolen, hvis han vil.

- Vi skal hjem på fredag, og så har vi været her i 10-11 dage, så det er lige det sidste af turen, jeg går glip af, fortæller Hemmingsen, som dog nu kan prale af også at have prøvet at komme til skade på en ferie:

- Jeg har aldrig prøvet at komme til skade på en ferie. Det, troede jeg, var noget, man gjorde i Sunny Beach eller på en skfierie.

Sponsoreret indhold