Kendte8. juni 2023

Anders Hemmingsen får druk-kritik: Nu reagerer han

Instagram-fænomenet forholder sig til kritikken af, at han poster videoer af unge, der drikker sig fra sans og samling
Anders Hemmingsen nyder solskin og fadøl til Heartland Festival. 
Anders Hemmingsen nyder solskin og fadøl til Heartland Festival.
 Foto: Dan Mariegaard

Med sine 1,2 mio. kr. følgere er Anders Hemmingsen et fænomen på Instagram.

Dagligt deler han virale og gakkede videoklip, som hans store følgerskare sender ind til ham, og som han udvælger og poster til sit store publikum.

Tidligere på måneden postede han en video af en pige, der var meget beruset, mens hendes veninde fortsatte med at hælde alkohol på hende.

Den video har fået en Twitter-bruger til at fare forarget til tasterne:

– Jeg ved, de selv sender til dig. Jeg ved også, at dine følgere må mene, det er sjovt. Men hvad tænker du selv i forhold til ansvar, druk og unge? Det er jo et firma, du har, lyder kritikken fra en Twitter-bruger ved navn KaldMigBareSoya.

Da SE og HØR møder Anders Hemmingsen på Heartland Festival, forholder han sig til den krasse kritik:

– Jeg har et kæmpe ansvar, jeg er jo et medie i mig selv, ligesom I selv er, så jo, er du sindssyg, jeg tænker meget over, hvad der bliver delt. Og jeg skal ikke udstille nogen og på den måde gøre nogen fortræd, der ikke ønsker at blive offentliggjort, så det er helt sikkert noget, der er i min bibel for, hvad man gør på Instagram, lyder det fra Instagram-guruen, der afslutter:

– Jeg kan ikke lige erindre det der (videoen med den berusede pige, red.), men det er i hvert fald ikke noget, jeg støtter op om, understreger han.

SE og HØR dækker Heartland Festival fra torsdag til lørdag. Har du et tip eller ser du noget, vi ikke må gå glip af, så send det endelig i indbakken til Aviaya.hansen@seoghoer.dk eller på SE og HØR’s DM på Instagram, som altid er åben.

Sponsoreret indhold